İş dünyasının Projesini Bakan Müezzinoğlu Başlatacak

9 Aralık 2016 18:03

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın Kayıtlı İstihdamı Teşvik -2 Hibe Programı kapsamında Isparta'da yürütülen projenin açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yapacak

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Isparta'yı ziyaret edeceğini söyledi. Bakan Müezzinoğlu'nun sabah sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geleceğini belirten Zabun, Bakan Müezzinoğlu'nun daha sonra SRÜ ve ITSO ortaklığında yürütülen 'İş Dünyası Kayıtsız Kalmıyor' başlıklı AB Projesi'nin tanıtımı için SDÜ Lütfi Çakmakçı Kültür Merkezi'nde konuşma yapacağını söyledi. Zabun, daha sonra Bakan Müezzinoğlu'nun Valilik, parti ve esnaf ziyareti yaparak ilimizden ayrılacağını açıkladı.

Program akışı netlik kazanmasa da Sağlık Bakanı Recep Akadağ'ın da Cumartesi günü Isparta'da olacağını kaydeden Zabun, " Yeni Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulunmak ve Isparta'da sağlık konusunda görüş alışverişi yapmak üzere Isparta'da olacak. Neredeyse bir bakan gitmeden bir diğeri geliyor. Her ay mutlaka bir bakan Isparta'ya geliyor. Biz getiriyoruz. Meseleleri burada görsünler çözüm üretelim adım atalım Isparta'nın potansiyelini bir basamak yukarı çıkaralım istiyoruz. Lütfen herkes de buna destek versin" dedi.

Bu haber 508 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...