“SD Havalimanı engelli dostu kurum”

7 Aralık 2016 18:54

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Isparta’da çeşitli derneklerin ziyaret ve aktiviteleri ile kutlandı. “Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmamasını” her zaman söyleyen Altı Nokta Körler Derneği Isparta Şube Başkanı İsmail Er bu özel günlerinde üyeleri ile beraber hafta sonu Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Müdürlüğünü ziyaret etti.

Başkan Er açıklamasında; “ Altı Nokta Körler Derneği Isparta Şubesi olarak bir grup üyelerimiz ve üniversite öğrencilerinden oluşan gönül dostlarımızla birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Müdürlüğünün daveti üzerine 3 Aralık Cumartesi günü saat 10 - 14 arası Havalimanımıza konuk olduk. Başta havalimanı Müdürümüz Sayın İlhan Demir olmak üzere tüm çalışan personel bizi inanılmaz bir güzellikte eşsiz bir misafirperverlik örneği ile karşıladılar. Bu etkinliğimizde bizi hiç yalnız bırakmayan havalimanı müdürü Sayın İlhan Demir bizzat Havalimanında ki hem engellilere yönelik hizmetleri ve yapılan çalışmaları hem de diğer yolculara yönelik hizmet ve çalışmaları yerinde göstererek bizlere adeta bir briefing sundu. Tüm bu hizmetler ve yapılanlar, ilgi ve alakalarından dolayı Sayın İlhan Demir'i ENGELLİ DOSTU ve Süleyman Demirel Havalimanını'da ENGELLİ DOSTU KURUM ilan ediyorum. Üyelerimiz ve gönül dostlarımız bu ziyaretten fazlasıyla memnun olduklarını ifade etmişlerdir.

Bizleri tatil olmasına rağmen büyük bir özveri ile Havalimanına gelerek ağırlayan ve çeşitli ikramlarda bulunan hediyeler veren başta müdürümüz İlhan Demir Bey olmak üzere tüm çalışanlarına derneğim adına sonsuz teşekkürlerimi ve takdirlerimi sunuyorum. Açıkça ifade etmeliyim ki bugüne kadar değerlendirdiğimiz en güzel 3 Aralık etkinliklerinden birisini gerçekleştirmiş olduk. Bizlerin Havalimanına ulaşımımızı sağlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ve Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın beyefendiye derneğim adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bu haber 497 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...