Zabıta denetimlerini sürdürüyor

19 Aralık 2012 16:27

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü halkın sağlığı ve huzuru için denetimlerini sürdürüyor. Gıda ürünlerinin yanı sıra vatandaşın kullandığı toplu taşıma araçlarını da denetleyen Zabıta Müdürlüğü sürücüleri ve araç içerisinde bulunması gereken araç ve gereçlerin de denetimini denetimden geçirdi. Bu vesile ile önceki gün Özel Halk otobüslerini denetleyen zabıta Müdürlüğü tüm araçların kontrolünü gerçekleştirdi.

Zabıta Müdürlüğü Halk otobüsleri birimi tarafından Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları ile şehrimizde hizmet veren özel halk otobüsleri denetlendi. Denetimler esnasında araçlarda olması gereken uyarı ve ikaz levhaları başta olmak üzere uyulması gereken kurallar konusunda genel denetim yapıtlı. Yapılan denetimde eksiklikleri görülen 2 araca gerekli cezai işlemleri uygulandı.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “halkımızın kaliteli hizmete her zaman layık olduğunu ve bu yöndeki çalışmaların belediyenin hizmet kollarında her zaman devam edeceğini belirtti. Ayrıca araç yenileme çalışmalarının 2012 yılında hızlandırıldığını ve bu çalışmaların 2013 yılında da devam edeceğini, yeni yılda halkımızın rahat etmesi ve kaliteli hizmet için yeni uygulamaların halkımızın hizmetine sunulacağını bildirdi. 

 

Bu haber 614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...