Diyanet – Sen’den İş-Kur’a ziyaret

30 Kasım 2016 18:27

Diyanet – Sen Isparta Şubesi yönetimi, İşkur İl Müdürü Hüseyin Ergin’i ziyaret ederek hem yeni hizmet binası için ‘hayırlı uğurlu olsun’ dileğinde bulundu hem Cami ve Kur’an kurslarına eleman temin ettiği için teşekkür ettiler.

Kısa adı Diyanet – Sen olan Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Isparta Şubesi, geçtiğimiz gün İşkur İl Müdürü Hüseyin Ergin’i makamında ziyaret etti.

AKÇİL; “YENİ HİZMET BİNANIZ

HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Ziyarete; Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Tunçbilek, Yaşar Gök ile Himmet Gürdal katıldı. Ziyarette bir konuşma yapan Şube Başkanı Akçil şunları söyledi; “Sayın Müdürüm öncelikle yeni hizmet binanızın başta şahsınız olmak üzere tüm İşkur camiasına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Burada nice güzel hizmetlere imza atarsınız inşallah. Binanızın yapım sürecini basından takip ettik. Gerçekten büyük gayretleriniz neticesinde böyle güzel bir hizmet olanağına kavuştunuz. Bu bizi son derece mutlu etmiştir.

“DİNİ TESİSLERİMİZİN TEMİZLİĞİNE

YAPTIĞINIZ KATKI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Diğer bir konu ise, bilindiği gibi İşkur olarak personel alarak bu personelleri İl Müftülüğümüz vasıtasıyla Camilerimiz ve Kur’an kurslarımızda görevlendirerek oraların her türlü temizlik ve bakımının yapılmasını sağlıyorsunuz. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Bundan dolayı sizlere Diyanet – Sen olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

ERGİN; “DİNİ TESİSLERİMİZ BİZİM

İÇİN BÜYÜK BİR DEĞERDİR”

İşkur İl Müdürü Hüseyin Ergin de, yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu nazik ziyaretiniz beni çok memnun etmiştir. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Bizler devletin birer görevlileri olarak halkımıza hizmet için buradayız. Halkımızın memnuniyeti bizim memnuniyetimiz olacaktır. Dolayısıyla, yaptığımız işsizlere iş, işverenlere işçi bulmanın yanı sıra bizim yani bu milletin birer değeri olan dini tesislerin temizliği ve bakımı da son derece önemlidir. Onun için personel alıp Camilerimiz ve Kur’an kurslarımızda görevlendirerek onların halkımıza en temiz bir şekilde hizmet sunlarını sağlamayı amaçlıyoruz.

“ŞİMDİ DAHA GENİŞ BİR ORTAMDA

HİZMET VERME İMKANINA KAVUŞTUK”

Ayrıca, bu hizmet binamıza da yeni taşındık ve artık bundan böyle halkımıza bu modern binada hizmet veriyoruz. Malumunuz olduğu üzere yıllardır hizmet verdiğimiz eski Bağ – Kur binasının üçüncü katı bize yetmez hale gelmişti. Şimdi ise son derece geniş bir mekanda hizmet veriyoruz. Bundan dolayı da, bu binanın bize kazandırılmasında emeği geçen başta sayın Valimiz olmak üzere, sayın Milletvekillerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 

Bu haber 644 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...