Günaydın, Gümüşhaneliler yemeğine katıldı

17 Aralık 2012 18:52

Gümüşhane’den Isparta’ya gelerek yerleşen ve kendi şehirlerinin ismini taşıyan Gümüşhaneliler Derneğinin önceki gece verdiği yemeğe Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın katıldı. Hafta sonu 3. Lig 3. Grupta  müsabaka yapan ve şehrimizin tek profesyonel takımı olan Emrespor ile Gümüşhanespor futbol müsabakası yaptı. Kendi takımlarını yaşadıkları şehre gelmesi nedeni ile Isparta’daki Gümüşhaneliler de misafirleri adına bir yemek düzenledi. Kervensaray’da düzenlenen yemeğe ev sahibi olarak da Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın katıldı. Neşeli ve kardeş şehir havasında geçen toplantıda Günaydın’ın konuşması alkışlarla sık sık kesildi. Günaydın sofraya otururken kendisine hediye edilen Gümüşhanespor kaşkolunu boynundan hiç çıkarmadı.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “Eskiden tanıdığım ve iş yaptığım, Gümüşhanelilerin Isparta’ya geliş yaptıkları Dernek Başkanı Kemal Özgür’le tanışıyordum. Bugün çok sevindim, Gümüşhaneliler Isparta’yı sevmiş. Bundan sonra sizlere Gümüşhaneli Ispartalı hemşehrilerim diyeceğim size.  Gümüşhaneliler çok çalışkan ve aynı zamanda iyi sanatkarlardır. Özellikle fayans ustalığında bir numaralıdır. Gümüşhanesporlular ve Gümüşhaneli hemşehrilerin Isparta’ya gelmelerinden dolayı hepsine gönülden hoş geldiniz diyorum. Gümüşhanelileri çok seviyorum ve hepinize hoş geldiniz diyorum.

Gümüşhaneliler Dernek başkanı Kemal Özgür’de yaptığı kısa konuşmasında,” Isparta Gümüşhaneliler Derneği’nin Gümüşhanespor adına yapmış olduğu bu organizasyonda bizleri onurlandıran Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a ve il başkanımız Sayın İsa Yalçın’a bizleri onurlandırdıkları için Gümüşhaneliler Derneği adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber 591 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...