“Isparta Belediyesi’ni alacağız evvelallah”

15 Aralık 2012 15:13

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Parti olarak önümüzdeki yerel seçimler için Türkiye genelinde büyük  bir atılım ve çalışma başlattıklarını belirterek;  “2014 Yerel Seçimlerinde Isparta halkının temiz oyları ile Isparta Belediyesi’ni de kazanacağız evvelallah” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Saadet Gecesi’ programı Cumartesi akşamı Halı Sarayı düğün salonunda gerçekleştirildi. Saat 19.30’da başlayan programa; Partinin Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç” Burdur İl Başkanı Süleyman Arslan, Antalya Gençlik Kolları Başkanı, Isparta il, ilçe teşkilatları, kadın ile gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.

MEHTARAN TAKIMI COŞTURDU

Program Isparta Erenler Mehteran Kültür Derneğinin Mehteran Takımı tarafından ortaya konulan gösterilerle başladı.  Dernek Başkanı Yaşar Erbil yönetimindeki Mehteran takımı söylediği marş ve ilahilerle programa katılanlara büyük coşku yaşattı.

GENÇAY; “YİĞİTLİK VERMEKLE OLUR”

Programda daha sonra İstiklal Marşımız söylendi ve konuşmalara geçildi. Bu doğrultuda ilk olarak kürsüye İl Başkanı Cevat Gençay geldi. Başkan Gençay konuşmasında; “Yiğitlik ve mertlik vermekle olur. Önemli olan insanda var iken verebilmektir. Yok ise zaten verecek bir şey de kalmamış demektir. İşte biz, parti olarak halkımıza belki milyonlar veremiyoruz ama sevgimizi, saygımızı veriyoruz.  Onları kucak dolusu sevgiyle kucaklıyoruz.

“VATANDAŞ FAİZİN  ESİRİ OLMUŞ”

Isparta’da yaklaşık iki aydır ilçe ilçe, kasaba kasaba, köy köy dolaşıyoruz. Yaptığımız tüm bu görüşmelerde halkın perişan olduğunu bariz bir şekilde gördük.  Vatandaş dertli. Köylü ürününü satamamış. Satan da maliyetini kurtaramamış. Besici perişan. Bu ülke samanı bile yurt dışından ithal eder duruma gelmiş.

Emekli aldığı 850 TL ile karnını doyuramıyor. İşçi, memur sıkıntı içinde. Rantiyeciler ise ceplerini doldurmanın peşinde. Ülkede emeklisi de memuru da işçisi de faizin esiri olmuş durumda. Allah’ın izniyle biz göreve geldiğimiz zaman faizcilik ortadan kalkacak. Milli görüş iradesi tüm ülkeye yayılacak. Adeta yeni bir dünya kurulacak.

“HEDEFİMİZ TÜM BELEDİYELERİ ALMAK”

Yerel seçimlere 15 ay gibi kısa bir süre kaldı. Bizler çalışmalarımıza şimdiden başladık ve aralıksız sürdürüyoruz. Bu yerel seçimlerde Isparta’daki tüm belediyeleri almak tek hedefimizdir. Bunun için çalışıyoruz. Çünkü bizler de halkımız da adil bir düzen istiyoruz” dedi.

GÜLDAL; “MÜSLÜMANLARA ZULÜM EDİLİYOR”

Daha sonra kürsüye gelen Saadete Partisi İl Sorumlusu Hasan Güldal da konuşmasında; “Dünya’da Müslümanların hakkı her geçen gün gasp ediliyor. Türkiye yani mevcut iktidar dahil Müslüman ülkeler ise bunu sadece seyrediyor. Yahudiler ve Hristiyanlar Müslümanlara ölümü gösterip hastalığa razı ederek güya sevindiriyorlar. Ülkemizdeki boyalı basın da sanki Türkiye’de her şey günlük güneşlikmiş gibi göstermeye devam ediyor. Ülkede resmen akıl tutulması yaşanıyor. İnsanlar ne yapacaklarını, ne düşüneceklerini bilemez duruma gelmişler” dedi.

TONGÜÇ; “ISPARTA İLE MEDİNEYİ ÖZDEŞLEŞTİRİYORUM”

Programda son konuşmayı ise Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç yaptı. Tongüç de konuşmasında; “Zaman zaman Isparta’ya geliyorum. Bugün de geldim ve Isparta’da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Zira, burası gül şehri. Ben Isparta’ya geldiğimde Gül Şehri ile Medine’nin birleştiğini düşünüyor ve hissediyorum. Çünkü, Gül denilince Isparta akla geliyor. Gül denilince Peygamber Efendimiz yani Medine şehri akla geliyor.

“MÜSLÜMANLARIN ZULMÜNÜ MİLLİ GÖRÜŞ BİTİRDİ ANCAK…”

Bu ülke çok badireler atlattı.  Yüzyıllar önce de şimdi de dünya ülkeleri Müslümanları bitirmeye çalıştı, bunun planlarını yaptı. Türkiye’de de bu böyle oldu. Ta ki, 1997 yılına kadar. Bu yılda Yüce Türk Milleti Milli Görüş’ü iktidar yaptı ve Efsane Genel Başkanımız merhum Necmettin Erbakan Hocamız göreve geldi Dünya İslam Birliğini kurmak için çalışmalara başladı. Dünya ülkeleri baktılar ki, Müslüman ülkeler birleşiyor hemen bu iktidarı indirelim diye çalışmalara başladılar. Türkiye’deki bazı mihrakları da kullanarak bunu başardılar.

“AKP İKTİRARI ROTASINDAN SAPTI”

Biliyorsunuz geçmişte şuandaki iktidarda bulunanlar da bizimleydi. Ama ne oldu? Bizden ayrılıp başka yollara saptılar ardından ‘Biz aynı yoldayız’ diye açıklama yaptılar ama öyle olmadı. AKP rotasını kaybetti. Milli görüş çizgisinden ayrılarak şimdi çıkardığı yasalarla zinacıların da, faizcilerin de önünü açtı. Zam üstüne zam yaparak halkına adeta zulüm eder duruma geldi. Saman bile bu ülkede ithal edilir duruma geldi.

“ISPARTA HALKINA İNANIYOR VE GÜVENİYORUM”

İnşaallah gerek genel seçimlerde gerek yerel seçimlerde bu yüce milletimiz gerçekleri görüp yine bizi göreve getirecektir. Bilindiği gibi önümüzde yerel seçimler var. Ben Ispartalı kardeşlerime bu konuda güveniyor ve inanıyorum. İnşaallah Isparta Belediyesini de, diğer belediyeleri de biz alacağız ve ülkeyi yerel anlamda da milli görüş çizgisiyle huzurlu bir şekilde yöneteceğiz” dedi.

AMMAR ACAROĞLU İLAHİLERİYLE COŞTURDU

Programda son olarak sahneye İlahi ve Ezgi Sanatçısı Ammar Acaroğlu çıktı. Acaroğlu söylediği ezgiler ve ilahilerle programa katılanlara coşkulu dakikalar yaşattı. 

Bu haber 814 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...