Şampiyonlar Isparta’da

15 Kasım 2016 15:35

NABBA Dünya ikincisi Volkan Yalvaç ve 2016 NABBA Dünya Şampiyonu Elif Nur Uygur, hafta sonunda Isparta’ya geldi. Yunus Bıçaklı Fitness Center’de seminer veren şampiyonları, Mariento ağırladı.

NABBA Dünya ikincisi Volkan Yalvaç ve 2016 NABBA Dünya Şampiyonu Elif Nur Uygur, geçtiğimiz cumartesi günü Isparta’ya geldi. Yunus Bıçaklı Fitness Center’de seminer vermek için gelen şampiyonlar, şehirde de bir dizi ziyaretlerde bulundu Antrenman öncesinde Mariento’da diyet yemeği yiyen şampiyonlar, daha sonra Yunus Bıçaklı Fitness Center’de seminer verdiler. NABBA Dünya ikincisi Volkan Yalvaç, Isparta’da kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Yunus Bıçaklı’ya ve Mariento İşletmecisi Erol Koçak’a teşekkür etti.

Yalvaç, İtalya’daki Dünya Şampiyonası öncesinde sporumuz hakkında seminer vermek için Isparta’ya geldiklerini bildirdi. 2016 NABBA Dünya Şampiyonu Elif Nur Uygur ise Isparta’da kendilerini ağırlayan Yunus Bıçaklı Fitness Center’e ve Mariento yetkililerine teşekkür etti.

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness İl Temsilcisi Yunus Bıçaklı, 2016 NABBA Dünya Şampiyonu Elif Nur Uygur ve NABBA Dünya ikincisi Volkan Yalvaç’ı Isparta’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Salonumuzda spor yapanlarda şampiyonlardan seminer aldılar. Bu seminer üyelerimiz için oldukça verimli geçti. Dünya Şampiyonlarımıza ve Mariento İşletmecisi Erol Koçak’a teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

 

Bu haber 902 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...