Emekli olan SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi personeline Plaket

12 Kasım 2016 10:17

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği ve PROTEP Destek Hizmetleri LTD ŞTİ tarafından çeşitli birimlerde çalışan ve emekliliğe hak kazanan personelimiz için plaket töreni düzenlendi

Konferans salonunda gerçekleşen törende konuşan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, hastane hizmet kalitesinde herkesin katkısının büyük olduğunu dile getirirken, bugüne kadar hastanemize verdikleri hizmetlerden ötürü emekli olan personele teşekkür etti. Yıldırım, emekliliğin insan hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade ederek, hastanemizden ayrılan tüm personelin bu dönemi sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirmeleri temennisinde bulundu.

PROTEP Destek Hizmetleri LTD ŞTİ Müdürü Ulaş Durmuş da bir konuşma yaparak, “Emekli olan ve şu an çalışmaya devam eden tüm çalışma arkadaşlarımızın vefası, samimiyeti, iş disiplini bizi çok mutlu etti. Göstermiş olduğunuz gayret ve özveri için teşekkür ediyorum. Umarım hepiniz burada uzun yıllar çalışarak emekliliğinizi alırsınız. Hastanenin kahramanları sizlersiniz, iyi günde kötü günde hep canla başla çalıştınız. Emekli olan personellerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı ve güzel günler diliyorum” dedi.

Emekliye ayrılan personelimiz, SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi gibi büyük bir kurumda çalışmış olmaktan çok mutlu olduklarını söylerken, kendileri için böyle bir töreni organize eden idarecilerimize teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen plaket töreni sonrasında program fuayede gerçekleşen ikramla sona erdi.   

Emekli Olan Personeller;

AYŞE TUNCA, BOLAT ÜRETKEN, EYÜP ALTINTAŞ, FADİME DİLMEN, FADİME ÖZKAN, HALİL DOĞAN, İNCİ BOZ, MEHMET SAİM, USTAFA DEMİRAĞAÇ, YAŞAR IŞILDAK, VEYSEL ÇINAR

 

Bu haber 688 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...