Büyük Önder Atatürk’ü şükranla andık

11 Kasım 2016 15:44

Isparta'da Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla Demokrasi Meydanı'nda anma töreni düzenlendi. Vatandaşlar, saat 09.05'te saygı duruşunda bulundu.

Isparta'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 78'inci yılında 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda anma töreni düzenlendi. Törene Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mustafa Cüneyt Arıkan, protokol üyeleri, daire müdürleri, öğrenciler ve askeri erkan katıldı.

 Törende ilk olarak Valilik, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Belediye çelengi Atatürk Anıtına sunuldu. Saatlerin 09.05'i göstermesiyle birlikte Isparta'da 2 dakikalığına hayat durdu. Sirenler eşliğinde Atatürk ve tüm şehitlerin huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. Buradaki törenin ardından protokol üyeleri ve katılımcılar Kültür Sineması'nda Tenzile Erdoğan Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Anma Programına katıldı.

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı Atatürk Oratoryosu sergilendi. Oratoryo izleyicilerden büyük beğeni aldı.

 

Bu haber 641 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...