“Türkiye Cumhuriyeti, gösterdiğin hedefe tek yürek halinde tarihi yükselişini sürdürecektir”

10 Kasım 2016 15:10

CHP Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. Cumhuriyetin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, vefatının 78'nci yılında minnetle ve şükranla yad ettiğini belirten üzümcü, şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK  emperyalizme karşı büyük savaşımlar  vererek kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletini gösterdiği hedeflere büyük Türkiye yolunda hızla ilerleyen ülkemiz, demokratik hak ve özgürlükler alanında büyük mesafeler kat ettiğini söylemek isterdim .Ne yazık  ki diyemiyoruz. Demokratik özgürlüklerimiz  bir ileri iki geri şeklinde ilerlemektedir. Dünyanın en saygın ülkeleri arasında yer alması gereken  Türkiye 15  temmuzda bir kez daha tökezledik  bu tökezlemenin önüne geçen halk yasa dışı eşkıyalıklara ve halkımızın direnciyle   müsaade etmedi .  Halkının Demokratik iradesi daha  güçlenen Türkiye, şimdi her zamankinden daha fazla emniyet ve güvenle geleceğe yürüyen bir ülke olma yolunda büyük mesafeler almak istiyor.

Halkımız Cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmaya devam edecek, Gösterdiğin hedefe  Türkiye Cumhuriyeti bütün engellemelere rağmen tek yürek halinde tarihi yükselişini sürdürecektir. Bu düşüncelerle büyük devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız bu günde saygı ve şükranla anıyoruz”.

             

Bu haber 606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...