Fener Alayı’nda Cumhuriyet coşkusu

31 Ekim 2016 16:47

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93’ncü yıldönümü nedeniyle Isparta Belediyesi tarafından Fener Alayı düzenlendi. Belediye önünden başlayarak Valilik meydanında sona eren etkinliğe, halkın katılımı yüksek oldu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 93. yıldönümünü milletçe kutluyoruz. Belediyemiz önünden başlattığımız fener alayına katılan binlerce vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Aziz milletimiz her ne pahasına olursa olsun gerektiğinde Cumhuriyeti muhafaza etmek için dün olduğu gibi, bugün ve yarında hiçbir fedakârlıktan kaçmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

Muazzam mücadelelerle fikri hür, irfanı hür ve vicdanı hür nesillerin yetişmesini temin eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kurucu kahramanları saygı ve minnetle yâd ediyorum.

Vatan uğruna gözlerini kırpmadan kendilerini feda eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

AHMET ŞAFAK RÜZGARI

Ayrıca, Isparta Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93’ncü yıldönümü kutlamaları kapsamında sanatçı Ahmet Şafak Valilik meydanında konser verdi. Sanatçı Şafak, meydanı dolduran binlerce kişiden oluşan görkemli topluluğa muhteşem bir gece yaşattı. Konsere katılan vatandaşlar Ahmet Şafak’ın sevilen şarkıları ile doyasıya eğlendi.

 

Bu haber 676 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...