Isparta Lisesi’nin 1968 mezunları Cumhuriyet Bayramında Isparta’da buluştu

31 Ekim 2016 16:27

Şehit Ali İhsan Kalmaz (ŞAİK) Anadolu Lisesi olan Isparta Lisesi’nin 1968 kuşağı mezunları, Isparta’da toplanarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine katıldı. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı Organizasyonunu, her sene buluşmayı gerçekleştiren Nail Binli yaptı.

İzmirde yaşamını sürdüren İş adamı Nail Binli, Cumhuriyet törenlerinde bulunmaktan büyük onur duyduklarını belirterek, şunları söyledi: “1968 kuşağı olarak Isparta Lisesinden mezun olan arkadaşlarımızla birlikte Cumhuriyetimize sahip çıkmanın örneğini göstermek için Isparta’daki Cumhuriyet kutlamalarına katıldık.

Isparta’nın dışında bulunan 50'ye yakın arkadaşımız bu kapsamda Isparta’da buluştuk. Aramızda; Isparta Lisesinde uzun yıllar Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Okşan Kılınç, Ege Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ve hocalarımız ile, birçok işadamı, sanayici, devlet memuru arkadaşlarımız da vardı.

Bu etkinliğimizin, yaşadığımız son olaylar sebebiyle bir anlam ifade ettiğini ve cumhuriyete sahip çıkmanın örneği olduğunu düşünüyoruz. Cumhuriyet törenlerinde bulunmaktan büyük onur duyduk”. 

Bu haber 955 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...