“Onurluyuz Gururluyuz”

28 Ekim 2016 17:51

CHP Isparta Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Oğuz’un mesajı şöyle: “Dünya tarihinin en şanlı istiklal mücadelesi sonunda kurulmuş gerek silahlı gerekse siyasi mücadeleleri ile bütün uygarlıklara örnek olmuş hür ve tam bağımsız yaşama ülküsünün tacı Cumhuriyetimizi kutlamanın onurunu gururunu yaşıyoruz.

Terör saldırılarında verdiğimiz şehitlerin ve 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın derin üzüntüsünü yaşadığımız bir dönemde 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü kutluyoruz.

Kurtuluş savaşı sürecinde tasada, kederde ve sevinçte ortak olan Türk halkı bugünde şartlar ne olursa olsun her türlü zorluğu yenebilecek ve acılarını birbirine kenetlenerek dindirecek güce sahip olan Milletimiz, Cumhuriyetimizi de sonsuza dek koruyacak ve kollayacaktır.

Dünyanın ve Orta Doğu’nun bu karışık ortamında Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Atatürk’ün bize emanet ettiği, bize miras bıraktığı bu güzel Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz. Bu nedenle Cumhuriyetimizin ve Ülkemizin kurucusu Ulu Önder ATATÜRK’e ne kadar teşekkür etsek, O’nu ne kadar şükranla ansak azdır.

Milli bayramlar ülke bütünlüğünün ve toplum birlikteliğinin coşku ile gerçekleştirildiği günlerdir. Türlü bahanelerle iptal edilmeye çalışılmamalıdır.

Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünde, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü, Onun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi Milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünü kutluyorum”.

Bu haber 735 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...