Eğirdirspor Basketbol Takımı Vali Günaydın’ı ziyaret etti

26 Ekim 2016 16:38

Eğirdirspor Basketbol Takımı Antrenörleri, Vali Şehmus Günaydın’ı 29 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de oynanacak Bölgesel Erkekler Basketbol Ligi maçına davet ettiler. Kırmızı-beyazlılar, Vali Günaydın’a isminin yazılı olduğu bir forma hediye ettiler.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Eğirdirspor, sezonun ilk maçını 29 Ekim Cumartesi günü Fethiye Belediyespor’la 6 Mart Spor Salonu’nda saat 17.00’de oynayacak. Ligin ilk maçı öncesinde Eğirdirspor Teknik Kadrosunda bulunan  Antrenörler Ramazan Kayacan, Turusan Yolcu, Murat Karakaya ve Basketbol İl Temsilcisi Murat Sağlamer, Vali Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret ederek Fethiye Belediyespor maçına davet ettiler.  Ayrıca Vali Günaydın’a isminin yazılı olduğu 32 numaralı bir forma hediye edildi.

Takımın son durumu hakkında bilgi alan Vali Günaydın, Eğirdirspor’a başarılar diledi. İlçe Spor Salonu’ndaki zeminin değiştirilmesi konusunda gerekli girişimlerde bulunulduğunu söyleyen Vali Günaydın, sporun tüm dallarına sahip çıkacağını ve destekleyeceğini ifade etti.

Eğirdirspor Basketbol Antrenörü Ramazan Kayacan, Vali Şehmus Günaydın’ın spor aşığı  bir insan olduğunu belirterek, kendisine ilgisinden dolayı teşekkür etti. Kayacan, “SDÜ ve Isparta ile Eğirdir’in öz evlatlarıyla iyi bir takım oluşturduk. Çok masraflı bir takım oluşturmadık. Başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Ayrıca salonumuzun zeminin değiştirilmesi konusunda gerekli desteği veren Sayın Valimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Basketbol İl Temsilcisi Murat Sağlamer ise Vali Günaydın’ın futbolun yanı sıra basketbola da  destek vermesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

 

Bu haber 723 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...