Yardım Sevenler Derneği Üniversiteliler için buluştu

18 Ekim 2016 15:55

Yardım Sevenler Derneği 95 üniversiteli gence 8 ay boyunca burs vermeye devam ediyor. ,Gelir elde etmek için Süleyman Demirel Kongre Sarayı'nda kahvaltı düzenledi. Kahvaltıdan elde edilen gelir üniversite öğrencilerine burs olarak dönecek.

Yardım Sevenler Derneği Isparta Şubesi Yöneticileri Cumartesi günü Süleyman Demirel Kongre Sarayı'nda kahvaltı düzenlediler. Saat 10.00'da başlayan etkinliğe Isparta'daki kadın kuruluş başkan ve yöneticileri ile çok sayıda bayan davetli katıldı. Kahvaltıda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Alev Sevük "Tatil döneminden sonra üyelerimiz ve dostlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Düzenlediğimiz bu etkinliğe katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu etkinliğimizin tek amacı 8 ay süreyle burs verdiğimiz 95 üniversite öğrencisine katkı yapmaktır. Ayrıca değerli üyelerimiz önemli bağışlarda bulunmaktadırlar. Böylece öğrencilerimizin burslarında bir aksama olmamaktadır. Bu da bizleri mutlu etmektedir" dedi. Kahvaltı süresince Dernek Başkanı Alev Sevük ve yöneticilerin, davetlilerin isteklerini yerine getirmek için yarış içinde olmaları dikkat çekti.

 Yardım Sevenler Derneği Yönetim Kurulu dernek binasını büyük bir itina ile onaran Müteahhit Bahadır Alay'ı unutmadı. Dernek tarafından hazırlanan teşekkür plaketi Bahadır Alay'ın eşi İnci Alay'a verildi. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Alev Sevük "Müteahhit Sayın Bahadır Alay dernek binamızı tepeden tırnağa onardı. Bunun için önemli bir harcama yaptı ve derneğimizden en ufak bir ücret talebinde bulunmadı. Bu katkılarından dolayı dernek olarak kendisi için bir teşekkür plaketi hazırladık. Plaketi aramızda bulunan değerli eşi İnci Alay'a veriyoruz." Dedi

Bu haber 841 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...