Dell, Isparta’ya yatırım yapacak

13 Aralık 2012 18:31

Dell Türkiye Kanal Müdürü Özgür İleri, yazılı, görsel reklam ve materyal desteğiyle  iş potansiyelini artırmayı amaçladıklarını belirterek, içinde Isparta’nın da bulunduğu 9 ilde yatırım çalışmalarını gerçekleştireceklerini söyledi.

Dell ülke çapındaki yaygınlığını, iş ortağı ağını, ulaşılabilirliğini ve mevcut iş potansiyelini geliştirmek adına Paint Blue Projesi’yle İstanbul ve Ankara’nın dışında Anadolu’da hızlı büyüme gerçekleştirdiğini ifade eden Dell Türkiye Kanal Müdürü Özgür İleri; “Bu kapsamda müşteri memnuniyetini sağlayacak, fırsat ve kampanyaların ilk elden tüketiciye duyuran firmalar oluşturulması amacıyla hayata geçirilen Paint Blue Projesi’yle, son 2 senede bayi sayısını Türkiye çapında 600’den 4000’e çıkarmıştır.

Dell, Anadolu’da hayata geçirdiği Paint Blue Projesi’yle, bu bölgede bilişim ürünlerine olan talebe cevap vermenin yanında, bu talebi iş ortaklarına da yönlendirmeyi amaçlıyor. Yatırımın az olduğu bu bölgelere yazılı, görsel reklam ve materyal desteğiyle buradaki iş potansiyelini artırmayı amaçlayan Dell, Antep, Urfa, Edirne, Burdur, Elazığ, Adana, Denizli, Kayseri, Isparta gibi şehirler başta olmak üzere birçok ilde yatırım çalışmalarını gerçekleştirecektir. Yola çıktığımız 2010 yılından bu yana bayi sayımızı yüzde 650 oranında artırdık. İstanbul ve Ankara zaten dağıtıcılarımızın çok yoğun olduğu yerler. Dolayısı ile bu şehirlerde hemen her firma ile çalışmaktayız. Bu programı uygulamaya koyduğumuz illerde henüz ilk çeyrekte yüzde 100 büyüme gerçekleştirdik. Bu yıl sonuna kadar programa dahil olan 25 firma ile daha önce yaptığımız yıllık iş hacminin 3 katını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Markamız geleneksel kanal dediğimiz iş ortağı ağında oldukça yoğun ilgi görüyor. Büyük şehirlerde ve dağıtıcılardaki pazar payımız oldukça yüksek. Bu uygulamada da aynı beklenti içerisindeyiz. Şu an 25 iş ortağı firma sayısını bu yıl içerisinde 50, 2013 yılının ilk çeyreğine kadar da 80 firmaya çıkarmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Bu haber 744 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...