Başarılı Emniyet çalışanları ödüllendirildi

12 Aralık 2012 18:14

Vali Memduh Oğuz, görevlerini üstün vazife anlayışı içerisinde mesai mefhumu gözetmeksizin yürüterek, ilimizin huzurlu kent imajına ulaşması ve devam ettirilmesinde sağlamış oldukları katkılardan dolayı İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’u ‘Başarı ve Üstün Başarı Belgesi’ ile ödüllendirirken, Kaçakçılık-Organize Şube Müdürü ve Narkotik Büro Amiri başta olmak üzere 7 narkotik büro personelini ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirdi.

Isparta Emniyetinin 15 Eylül 2012 ile 12 Aralık 2012 tarihleri arasında yaptıkları 56 operasyonda 130 kişi gözaltına alınırken, operasyonlarda bol miktarda uyuşturucuya el konuldu.

Emniyet Müdürü Or; “Sayın Valime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, yaptıkları başarılı operasyonlarda Vali Memduh Oğuz’un desteğini her zaman yanlarında gördüğünü belirterek kendisine teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Or konuşmasında; “Isparta’ya ilk atandığımda çok şanslı olduğumu söylemiştim, mülki idarenin duayeni olan Sayın Valimiz var diye. Gerçekten Sayın Valimiz göreve başladığım günden bu yana maddi ve manevi her türlü desteği bizlere verdi. Kendisine 24 saat ulaşabildik ve her zaman desteğini yanımızda hissettik ve en ufak bir arzumuzda hay hay deyip gereğini yaptı. Ve arkadaşlarımız gece gündüz çalışarak üç ay gibi kısa bir dönemde güzel çalışmalar oldu. Ben burada Sayın Valime yardımlarından ve desteklerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

Vali Oğuz; “Isparta uyuşturucu alışkanlığının çok olduğu bir il değil”

Emniyet ve jandarmanın büyük bir gayretle çalıştığını belirten vali Memduh Oğuz ise son dönemde uyuşturucuyla mücadelede üstün başarı gösterildiğini belirtti.

Vali Oğuz konuşmasında; “Son birkaç ay içerisinde özellikle uyuşturucu ile mücadele konusunda Isparta Emniyet Teşkilatımız üstün başarı göstermiştir.

Burası uyuşturucu alışkanlığının çok olduğu bir il değil, ama aynı zamanda burada uyuşturucu alışkanlığının yaygınlaşmayacağına dair bir teminatta değil. Dolayısıyla bu standardın muhafaza edilebilmesi, bilhassa gençlerimizin kötü alışkanlıklardan, uyuşturucudan korunabilmesi içinde ilgililerin üstün gayret göstermesi gerekir. İşte bizim emniyet teşkilatımız başta il emniyet müdürü, ilgili şube müdürü ve değerli arkadaşları olmak üzere bu konuda çok büyük gayret gösterdiler.

Son üç ay içerisinde uyuşturucuyla ilgili 56 operasyon yapıldı, 130 kişi gözaltına alındı ve bunlardan 38’i tutuklandı. Bu aynı zamanda ciddi bir önleyici tedbirdir. Maksat burada bu kişileri alıp cezalandırılmalarını temin etmek değil, bu kişilerin toplumda menfi unsur, zararlı unsur olarak kötü alışkanlıkları yaymalarına engel olmak veya bu konuda eğilimi olabileceklere böyle bir şey olursa sıkıntıya girerim diyerek engel olmaktır, hedefimiz budur.

Bu başarılı çalışmalar Isparta kamuoyunda çok ciddi bir tesir meydana getirdi. Bundan bende memnunum, bu sebeple başta il emniyet müdürümüz olmak üzere, bu konuda gayret sarf eden arkadaşlarımızı hem Türkiye Cumhuriyeti Devletinin buradaki temsilcisi bir vali olarak hem de emniyet teşkilatının en üst amiri sıfatımla bu arkadaşlarımı ödüllendiriyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Memduh Oğuz tarafından başarılı emniyet personeline ödülleri verildi.                

Bu haber 692 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...