Ispartalı kuaförler eğitim seminerine katıldı

6 Ekim 2016 16:04

Antalya Belek’te düzenlenen MY Akademi Muhittin Yuşan Organizasyonu kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından gelen kuaförler meslekleriyle ilgili eğitim gördü. Eğitim, Ispartalı bay bayan kuaförü Osman Balcı tarafından gerçekleştirildi.

26 - 30 Eylül tarihlerinde Antalya Belek Port Nature Luxury Resort Otel’de gerçekleştirilen organizasyon Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı. Mesleklerinde uzmanlaşmış kişiler tarafından 4 gün boyunca aralıksız süren meslek eğitimleri sahne şovlarıyla bütünleşerek güzel görüntülere sahne oldu.

Ispartalı Eğitmen Osman Balcı tarafından verilen eğitimler ve sahne şovları ise bay bayan kuaförleri tarafından dikkatlice takip edildi. İpar Kozmetik sponsorluğunda gerçekleşen meslek eğitimlerine Türkiye Maceup Artist Sevcan İpar, MY Academi Kurucusu Muhittin Yuşan ve bay bayan kuaförleri katıldı.

Ispartalı bayan kuaförü Mustafa Coşkun’un da yer aldığı organizasyonda final şovu Osman Balcı’nın sahne almasıyla son buldu. Balcı, ‘Antalya Belek’te Türkiye’nin hemen hemen her noktasından bay ve bayan kuaförlerini davet ettik. Muhittin Yuşan, Sevcan İpar ve kuaför arkadaşların katılımları bizleri ayrıca mutlu etti. Dolu dolu 4 gün geçirdik. Düzenlediğimiz eğitimler ve özel şovlar mesleğimizden zevk almamıza yardımcı oldu. Özel hazırlanan bay ekibimiz tarafından son gün final şovu gerçekleştirdik. Ortalama 2 bin kişinin izlediği şovda arkadaşlarımız özel yeteneklerini de göstermiş oldu” dedi.

Balcı, etkinliklerin hızla süreceğini bildirerek katılımcılara eğitim sonunda plaket ve sertifika vererek teşekkür etti.

 

 

 

Bu haber 808 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...