Milli Egemenlik Sahası yenilendi

6 Ekim 2016 16:02

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ve sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Milli Egemenlik Spor Sahası, bakım onarımın ardından yeni sezona hazır hale getirildi.

Yıllardır Isparta’da amatör küme maçlarına ev sahipliği yapan ve 7’den 70’ye herkesin spor faaliyetleri için geldiği Milli Egemenlik Spor Kompleksi içerisinde bulunan halı sahanın zemini değiştirildi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından spor kompleksinde, artan ihtiyaçlar göz önüne alınarak geçtiğimiz aylarda kapsamlı bir tadilat çalışması yapıldı. Çalışmalar kapsamında halı sahanın zemini yenilenirken, akşam antrenmanları ve maçlarının oynanabileceği yeni ışıklandırma sistemi kuruldu. Milli Egemenlik Sahası’ndaki diğer eksikliklerde giderildi.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, yenilenen Milli Egemenlik sahasında incelemelerde bulundu. İl Müdürü Gevrek, kulüp ve takımların Milli Egemenlik sahasında daha iyi şartlarda müsabaka ve antrenman yapılabileceklerini söyledi.

Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak ise saha zeminin yenilenmesi ve eksiklerin giderilmesinden dolayı tüm kulüpler adına Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkürlerini iletti.

Bu haber 1038 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...