Tarihi eser kaçakçılığı şüphelileri yakalandı

6 Ekim 2016 16:02

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilimize tarihi eser getirdikleri iddia edilen şüphelileri yakaladı. Konu ile ilgili adli işlemlerin devam ettiği bildirildi.

Yapılan bilgilendirmede; “Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

03.10.2016 Günü, bir araç içerisinde üç şahıs olduğu ve bu şahısların ilimize tarihi eser getirdikleri bilgisi edinilmesi üzerine; araç takibe alınmış ve Mimar Sinan caddesi Bolat kavşağında ekiplerimiz tarafından durdurulmuştur. Araç içerisinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış ancak şahıslardan Z.G üzerinde yapılan aramada peçeteye sarılı 2 adet sarı renkte küpe, 2 adet metal renkli kırmızı taşlı yüzük, 2 adet gümüş görünümlü bileklik, 1 adet sarı renkte bileklik ve buna takılı sarı renkte burç olmak üzere 7 adet materyal muhafaza altına alınmıştır. Konuyla ilgili adli işlemler devam etmektedir.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlularla mücadele etmek ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliklerinin sağlanarak ilimizde huzur ortamının korunması amacı ile çalışmalarımız kararlılık ile devam edecektir” denildi.

Bu haber 823 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...