İPEK Mobilya 6 yaşında

5 Ekim 2016 18:20

1992 yılında döşeme atölyesi olarak başlayan mobilya sektöründe çalışma hayatının 23 yıllık süreçte büyüyerek şu anda mevcut olan 11 bin m2 mağazaları ile İPEK MOBİLYA 6. yıl dönümü kutlamaya hazırlanıyorlar.

Farklı çalışma prensibi, yeni bakış açıları ve tamamen müşteri memnuniyeti anlayışı ile çalışan İPEK MOBİLYA dün Kebap Kadir’ de basın mensupları ile bir araya geldi.

Toplantıya İpek Mobilya Showroom Mağaza Müdürü Tarık Şenses, NILL'S Mağaza Müdürü Mehmet Serhat Gürses, A.Y.M İnegöl Mobilya Mağaza Müdürü Burak Kahraman’ın da katıldığı toplantıda İPEK MOBİLYA’nın hedefleri hakkında bilgi verildi. Mağaza Müdürü Tarık Şenses bu yılki çalışmaları ve amaçları hakkında açıklama yaparak şunları söyledi;  “1992 yılında Döşeme Atölyesi olarak başlayan mobilya sektöründeki çalışma hayatımız 23 yıllık süreç içerisinde siz değerli halkımızın destekleri ile büyüyerek şu anda mevcut olan 11 bin m2 mağazalarımızla Isparta’ya Showroom anlayışını kazandırdık.

25 Eylül 2011 tarihinde Eğirdir yolu üzerindeki mağazamızı açarak Isparta’da mobilya sektörüne yeni bir vizyon kattık. Hızla gelişen ilimizde 7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden ürün çeşitliliğimizi tamammen markalaştırarak MOBİLİUM CENTER olarak yolumuza devam etmeye karar verdik.

Mobilium Center olarak farklı çalışma prensibi, yeni bakış açıları ve tamamen müşteri memnuniyeti üzerine odaklanarak tüm mağazalarımızda yeni bir anlayış oluşturduk.

Bu anlayış farkıyla Mobilium Center’de; İpek Mobilya, Nill’s Mobilya, AYM İnegöl Mobilya, Homevs Uyku Merkezi isimleri altında birbirinden bağımsız 4 ayrı mağaza ile 20 ayrı markayı bulabileceğiniz bir mobilya AVM’si anlayışını Isparta’da oluşturmak için tüm çabalarımız devam edecektir.

Mağazalarımızda Kütahya Porselen ürünlerini, Taç Ev Tekstilleri ve binbir renk seçeneğiyle Sanat, Bahariye ve Karmen Halı çeşitleri ile sehpadan masaya, yataktan yorgana, beşikten genç odasına, kaşıktan tabağına, yemek odasından mutfak takımlarına yani kısacası A’dan Z’ye evinizin tüm ihtiyaçlarını rahatça gezerek bulabilirsiniz.

Bugüne kadar ki sektörel tecrübelerimizi halkımızın destekleri ile birleştirerek kuruluşumuzun 6.yaş gününü siz değerli halkımızla birlikte kutluyoruz. 1-30 Ekim tarihleri arasında Mobilium Mağazalarımızdan yapacağınız tüm alışverişlerinizde sizleri süper indirimler bekliyor.

Bunun yanı sıra evlenmeyi düşünen yeni çiftlerimizi de unutmadık. O mutlu günlerinde özel anlarını ölümsüzleştirip bizimle paylaşımları için var olan İpekSaray Düğün Salonları’na Avangarde Salonumuzu da ekleyerek hizmet kalite çıtamızı yükselttik.

Ankara’nın Adana’nın Kayseri’nin, İnegöl’ün ve sayamadığımız birçok ilin elit ürünlerini ayağınıza getirdiğimiz Mobilium Center Mağazalarını gezmeden kampanyalarımızı görmeden evlenmeye ya da evinizin mobilyalarını yenilemeye karar vermeyin.”

 

Bu haber 811 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...