“Sırada Suriye üzerinden Türkiye var”

12 Aralık 2012 17:53

ADD Isparta Şube Başkanı Mümtaz Çapçı, Libya’da NATO operasyonu ile yapılan müdahalenin, Libya’ya demokrasiyi değil, kaosu getirdiğini ve Libya’nın zengin petrol yatakları, Amerika, Fransa, İtalya gibi ülkelerin eline geçtiğini belirterek, “Şimdi sırada, Suriye üzerinden Türkiye vardır” dedi.

Çapçı’nın açıklaması şöyle: “Birinci Dünya Savaşı’nda, İngiliz savaş gemilerinden kaçan ve Çanakkale Boğazı önlerine gelen Goeben, Breslau adlı iki Alman savaş gemisine, dönemin Genel Kurmay Başkan vekili Enver Paşa, Karadeniz’e tatbikat amaçlı çıkmalarına izin vermişti.

Karadeniz’e açılan bu gemilerin Rusya’nın Odesa, Sivastopol, Novorossisk ve Tedosya limanlarını bombalamaları sonucu, Rusya ve İngiltere, Osmanlı İmparatorluğuna savaş ilan etmiş, bu kışkırtma sonucu, kendini Birinci Dünya savaşının içinde bulan Osmanlı devleti parçalanmıştı.

NATO’dan Erdoğan hükümetinin talep ettiği Patroit füzeleri Almanya ve Hollanda’nın bin’i aşkın askeri uzman personelleriyle birlikte Türkiye –Suriye sınırına konuşlandırılıyor.

1. Dünya savaşında Karadeniz’e açılan Alman savaş gemilerinin kumandasının Almanların yetkisinde olması gibi, füzeleri kullanma yetkisi de NATO’da olacağı resmi açıklamalardan anlaşılmaktadır. Hatta daha da kötüsü BOP Eş başkanı Tayyip Erdoğan: "Türkiye Toprakları Aynı Zamanda NATO'nun Toprağıdır", bu nedenle “TBMM'den de herhangi bir izne gerek kalmayacaktır" diyerek, kanla irfanla ve devrimle kazanılmış Türkiye’nin, ABD’nin saldırı ve savaş örgütü NATO tarafından işgal edildiğini açıkça itiraf etmektedir.

Cumhuriyet tarihinde, böylesine teslimiyetçi birinin başbakan olarak o makamda oturması kabul edilemez. Çünkü bu söz, Türkiye topraklarının,  yönetenlerce emperyalizme peşkeş çekildiğinin resmi ağızlardan kabulüdür ve gerçeğin ta kendisidir.

Türkiye de  “Washington'un kılıcı” olarak sağa sola saldıran BOP Eş başkanı, Türkiye –Suriye sınırına konuşlandırılması planlanan füzelerle ve Kürecik Radarı ile Türkiye’yi hedef tahtasına oturtuyor.

ABD ve İsrail’in, İran ve Suriye’ye karşı konuşlandırdığı bu Patriotlar ve Malatya/ Kürecikteki radar, olası bir NATO saldırısı karşısında İran ve Suriye’nin ilk hedefi olacaktır. Bunun sonucu ise İran – Türkiye savaşıdır ki, ABD’nin de istediği budur. Böylece Kürecik Radarı ve Patriotlar, Osmanlının,  parçalanması ile sonuçlanan, 1. Dünya savaşına girmesine neden olan Goeben, Breslau zırhlılarının rolünü üstlenmiş olacaklardır.

Türkiye’nin, ne Suriye ve İran’la, ne de diğer komşu ülkelerle savaş nedeni sayılacak hiçbir sorunu olmadığı gibi böylesi bir savaştan hiçbir çıkarı da yoktur. 

Suriye’nin bölünmesi, Büyük Kürdistan projesinin yaşama geçirilmesinin son ayağıdır. Bu nedenle eğer Suriye bölünürse, bu aynı zamanda Türkiye’nin de bölünmesi ile sonuçlanacaktır.

Emperyalistlerin Büyük Ortadoğu Projesi gereği, benzer senaryoların uygulandığı Irak’ta, bir milyondan fazla insan ölmüş, bir o kadarı sakat kalmış, milyonlarca Iraklı Müslüman kadın ABD Conilerinin tecavüzüne uğramış ve Irak parçalanmıştır. Afganistan da ise durum daha da vahimdir.

Libya’da NATO operasyonu ile yapılan müdahale, Libya’ya demokrasiyi değil, kaosu getirmiş, Libya’nın zengin petrol yatakları, Amerika, Fransa, İtalya gibi ülkelerin eline geçmiştir.

Şimdi sırada, Suriye üzerinden Türkiye vardır. AKP Hükümeti “Kasabın kanlı bıçağını yalayan koyun” örneği radar üssü ve patriot seviciliği yapmaktadır.

Tarih göstermiştir ki, Damat Ferit ruhlu, kendi ulusuna ve ülkesine ihanette sınır tanımayan,  işgalci yamaklarının sonları hep “vatansız bir ölüm” olmuştur.  Küresel çete; son kullanım tarihi geçen hizmetkârlarını ortadan kaldırmakta bir an bile tereddüt etmemiştir. Uzak değil, yakın geçmiş bile “bu hizmetkarların” acıklı sonlarını gösteren kanlı sahnelere tanıklık etmiştir

TÜRK halkı, tarihin hiçbir döneminde işgalcilerin önünde diz çökmemiştir. Bu günün maskeli işbirlikçilerine “gayrı yeter!” diyeceği günler hiç de uzak değildir. O gün geldiğinde, İhanete uğramış bu halkın isyanı karşısında “çakıl taşı kadar” hükmünüz bile olmayacaktır. Bu böyle biline!”

 

Bu haber 653 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...