281 cadde için çalışmalar başladı

24 Eylül 2016 12:42

Isparta Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler 281. caddenin açılması için çalışmalara başladı. Böylece yıllardır dile getirilen Gül Küçük Sanayi ile Yeni Sanayi Sitesi bağlantı yolu açılmış olacak. Ayrıca kavşak çalışması sırasında Eğirdir yolu üzerinden üniversite, Tıp Fakültesi ve İstanbul yoluna da bağlantı sağlanmış olacak.

Gül Küçük Sanayi sitesinden, şehir hastanesi ve Yeni sanayiye geçiş sağlayacak 281. cadde ile ilgili Isparta Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışmalarına başladı. Zira Migros kavşağında kavşak düzenlemesi için inşaatın başlaması bölgedeki trafiği daha da artıracaktı. İnşaat sürecinde bölgedeki trafiği rahatlatacak olan 281. caddenin kavşak çalışmalarından önce açılacağını Isparta Belediye Başkanı Yusuf ziya Günaydın geçtiğimiz haftalarda dile getirmişti.

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı 281. cadde belediyenin imar planında hali hazırda görünen bir yol olmasına bir türlü çalışmanın başlamadığını hatırlatarak “Devlet Demiryollarından bir türlü olur yazısı alınamıyordu. Fakat Belediye Başkanımız verdiği sözün arkasında durarak Mügros kavşağında çalışma başlamadan 281. caddeyi açmak için çalışma başlattı. Yolun açılması noktasında başta Sayın Valimiz Şehmus Günaydın olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Sayın Belediye Başkanımıza halkın yanında olan tavrı nedeniyle ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

İKİ SANAYİ ŞİMDİ KARDEŞ OLDU

Mehmet Boyacı “Bu yolun açılması halinde hem hastaneye bağlantı olacak. Hem de Yeni Sanayi Sitesi ile Gül Küçük Sanayi sitesini birbirine bağlanacak. İki sanayi yıllardır arasında bir bağlantı yolu olmamasının sıkıntısını çekiyordu. Yolun açılması ile iki sanayi sitesi kardeş olacak” diye konuştu.

İKİ SANAYİDE 5 BİN ÇALIŞAN VAR

Boyacı 281. Caddenin trafiğe açılmasının Migros kavşağındaki trafiği rahatlatacağına dikkat çekerek “Askeri Hastane ile Kolçelik kavşağı arasında bağlantı olacak. Aynı zamanda iki kardeş sanayiyi birbirine bağlayacak. Bu yolun açılmasını iki sanayi sitesi de dört gözle bekliyor. İki sanayide 5 bine yakın var. Bu yolun açılması Migros Kavşağı inşaatından önce başlaması bir zorunluluktu. Aksi takdirde inşaat başladığında bu bölgedeki trafik iyiden iyiye içinden çıkılmaz bir hal alabilirdi” dedi.

Bu haber 907 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...