Levent Aybatılı, BBP Merkez İlçe Başkanı oldu

21 Eylül 2016 16:16

Geçtiğimiz Ağustos ayı sonunda feshedilen BBP Isparta Merkez İlçe Teşkilatı yeniden yapılandırılarak Diş Hekimi Levent Aybatılı Merkez İlçe Başkanlığına getirildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 29 Ağustos tarihinde yaptığı açıklamada; “Devlet, devletin istihbarat örgütü bize ‘Partinizde görev yapan şu kişiler FETÖ ile bağlantılı’ derlerse biz anında gereğini yaparız. Bununla ilgili de özellikle soruşturma süreleri sona erene kadar bazı kişileri görevlerinden uzaklaştırdık. Mersin, Isparta ve Aydın illerimizi feshettik” açıklamasında bulunmuştu.

Bilindiği gibi; Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'nin yaptığı fesih açıklaması sonrası Parti'nin Isparta Teşkilatından da ertesi gün bir açıklama yapılarak Büyük Birlik Partisi'nin İl Başkanı Şener Taşören de; “Partimizin Isparta Teşkilatının fesh edilmesini bizzat ben talep ettim, ancak yeniden teşkilat kurma görevi yine bendedir. Önümüzdeki günlerde Isparta'da yeniden bir yapılanmaya gideceğiz” açıklamasında bulunmuştu.

Bu doğrultuda; Partinin Isparta teşkilatını yeniden kurma görevi tekrar İl Başkanı Şener Taşören’e verilmesinin ardından Başkan Taşören, teşkilatı kurma çalışmalarına başladı ve ilk olarak Parti Genel Merkezi tarafından fesh edilen Merkez İlçe Teşkilatını atadı. Partinin Merkez İlçe Başkanlığına ise Dişhekimi Levent Aybatılı getirildi. Başkan Aybatılı dün itibariyle görevine başladı.

Konu ile ilgili olarak dün saat 10.30’da bir tören düzenlendi. Törende; BBP İl Başkanı Şener Taşören tarafından partinin Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Dişhekimi Levent Aybatılı’ya parti rozeti takıldı. Törende bir konuşma yapan İl Başkanı Şener Taşören; “Bilindiği gibi, ülkemiz son zamanlarda çok hassas bir dönemden geçmektedir. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi ile bariz bir şekilde ortaya çıkan FETÖ/PDY içindeki ihanetçiler ülkemizi ele geçirmeye çalıştı. Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici de, 29 Ağustos tarihinde yaptığı açıklamada tüm partilerin içindeki FETÖ’cülerin temizlenmesi gerektiğini belirterek, bizim partimizin içindekiler için de gereğinin yapılacağını açıklayarak Isparta ile birlikte Mersin ve Aydın illerinin teşkilatlarını feshettiklerini açıklamıştı. O dönemde bu fesh olayını aslında ben kendim istemiştim. O fesih kararının ardından Isparta teşkilatını kurma görevi yine şahsıma verildi ve o günden itibaren de çalışmalara başladım.

Bu doğrultuda; il teşkilatımızı belirleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Merkez İlçe Teşkilatımızı ise belirlemiş durumdayız. Merkez İlçe Başkanlığımıza ise bugün itibariyle Dişhekimi arkadaşımız sayın Levent Aybatılı getirilmiştir. Ben kendisine hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyor ve görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı Levent Aybatılı da yaptığı açıklamada; “Bu görev bana tevdi edildi ve bugünden itibaren partimiz en iyi noktalara getirmek için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Allah utandırmasın inşallah” dedi.

 

Bu haber 1412 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...