TED Koleji eğitim öğretim yılı açılışına Nihan Atasagun Demirel ile Neslihan Demirel de katıldı

21 Eylül 2016 16:15

Merhum Şevket Demirel'in en büyük miraslarından birisi olan TED Isparta Koleji'nin yeni eğitim-öğretime başlaması dolayısıyla düzenlenen törene Nihan Atasagun Demirel ile Neslihan Demirel de katıldı.

Merhum İşadamı Şevket Demirel'in Isparta'ya kazandırdığı en büyük eğitim projelerinden birisi olan TED Koleji, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'na gurur verici bir törenle başladı.

 Törene Şevket Demirel'den boşalan koltuğu dolduran ETTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Atasagun Demirel ile Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Demirel de katıldı.

TED Isparta Koleji, her yıl kutladığı ilköğretim haftası için hazırladığı program ile TED ruhunu tüm coşkusu ile yaşattı. Genel Koordinatör ve Lise Müdürü Hayrettin BİLGE’nin ve TED Isparta Koleji Kurucu Temsilcisi Mustafa ÇOBANER’in konuşmaları veli ve öğrencileri bilgilendirme ve aydınlatma bakımından önemliydi. TED Isparta Koleji öğrencilerinin okudukları şiirler, müzik dinletileri ve 75 öğretmenden oluşan TED Isparta Koleji eğitim kadrosunun, öğrencilerin ve velilerin huzurunda sahneye davet edilmesi ile hem duygulu hem coşkulu anlar yaşandı. Daha sonra birlikte yeni yapılan kapalı spor salonu gezildi. Programın sonunda Demirel ailesi öğrenciler,öğretmenler ve veliler ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularını perçinlediler.

 

Bu haber 2289 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...