HUZURLU BİR BAYRAM YAŞADIK..

17 Eylül 2016 12:51

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya  Sadi Bilgiç,  'Asıl olan terör örgütüyle mücadeleye zarar verilmeden bu işlemlerin sonuna kadar sürdürülmesidir' dedi.

Isparta'da Kurban  Bayramı'nın ilk günü protokol bayramlaştı. Öğretmenevin'de düzenlenen bayramlaşma programına  TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Milletvekili Süreyya  Sadi Bilgiç, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle askeri erkan katıldı.

 TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya  Sadi Bilgiç,  Bugün bayramı huzur içinde birlik bütünlük içinde idrak edebiliyorsak bunun 15 Temmuz'da hain FETÖ'ye karşı mücadele veren milletimiz sayesinde olduğunu belirterek, "Tüm şehitlerimize şükran borçluyuz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize  acil şifalar diliyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Bu bayram barışa birliğe ve bütünlüğe vesile olur. Bu duygularla hemşehrilerimin bayramını kutluyorum" dedi. FETÖ ile mücadelede sonuna kadar gidilmesinin önemine değinen Bilgiç, "Ülkemiz 15 Temmuz'da büyük bir saldırıyla karşı karşıya kalmıştır ve  direk olarak milleti hedef alan bu terör örgütünden hesap sorulması bu mücadelenin etkin bir biçimde sürdürülmesi ve millete olan vefa borcunun ödenmesi gerekiyor. Milletimiz elinde ufak bir çakı bile olmadan o silahların, tankların önüne kendisin atmış ve şerefli üniformanın altına gizlenmiş terör odaklarına cevabı vermiştir. Burada vatandaşımıza borçluyuz. Temel borç terör odaklarıyla etkin şekilde mücadele vermektir. Isparta'da titiz bir şekilde  Sayın Vali koordinatörlüğünde bu mücadele götürülüyor. Geçenlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın,  Başbakanımızın açıklamaları oldu. Eğer  bir takım yanlışlıklar yapıldığı düşünülürse bunların  düzeltilmesinin yolunun açık olduğunu net olarak ifade ettiler. Ama burada asıl olan terör örgütüyle mücadeleye zarar verilmeden bu işlemlerin sonuna kadar sürdürülmesidir" dedi.   

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ HATIRLAYALIM

Vali Şehmus Günaydın ise , bayramda ihtiyaç sahiplerinin hatırlanmasının önemine dikkat çekerek, "Bunu yaptığımızda toplumda sosyal dayanışmanın en iyi şekilde ortaya konmasına vesile olacağız. Şehit yakınlarının , ihtiyaç sahiplerini unutmamalıyız bunu yaptığımızda bayramı anlamına göre kutlamış oluruz. Ben Ispartalı hemşehrilerimin bayramını kutluyor, Bayramın ülkemize ve milletimize  hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" diye konuştu. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da "Büyük bir heyecanla Ispartamızın ve Türkiyemizin son zamanlarda yaşadığı olayların ardından güzel bir bayram kutlamaya ihtiyacımız vardı. Şimdi o bayramı kutluyoruz. Isparta büyük bir coşkuyla bu bayramı kutluyor. Belediye olarak bayramda hiç bir eksikliğimiz olmasın istedik. Hazırlıklarımız tam yapıldı. Ben Ispartalı hemşehririmizin bayramını kutluyorum. Nice güzel bayramlara diyorum" temennisinde bulundu  

 

Bu haber 756 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...