Orman Bölge Müdürlüğünde Çalışma zaman değerlendirmesi görüşüldü

5 Eylül 2016 18:28

Orman Genel Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Daire Başkanlığı koordinatörlüğünde 288 sayılı tebliğe göre çalışma zamanlarının değerlendirilmesi amacıyla 01.09.2016 tarihinde Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüzde bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Genel Müdür Yardımcımız Ali Şahin, İşletme ve Pazarlama Daire Başkanımız Kenan Akyüz, Üretim ve Pazarlama Şube Müdürü Selami Cilan, Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, Proje Danışmanı S.D.Ü. Orman Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Eker, Araştırma Enstitüsü Müdürlüklerinden Proje yürütücüleri ve Proje Koordinatörleri ile Kastamonu Mersin Bolu İstanbul ve Bursa Orman Bölge Müdürlüklerinden İşletme Pazarlama Şube Müdürleri ve Mühendisler katıldı.

288 sayılı tebliğe göre üretim işlerinde vahidi fiyat hesaplanmasına konu olan kriterlerin çağımız makine ve araç gereçlerine uygun olarak tespit edilmesi için orman köylülerimizi ilgilendiren üretim vahidi fiyatlarının tekrar günümüz şartlarına uygun olarak uyarlanması amacıyla 2015 yılından bu yana Proje komisyonu tarafından yapılan çalışmaların hangi aşamada olduğunun tespiti ve çalışmaların en kısa zamanda sonuçlandırılarak uygulamaya konulması amacıyla karşılaşılan güçlüklerin tespit edilmesi kararlaştırılarak toplantıya son verildi.

 

Bu haber 743 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...