Teknik Bilimler MYO Yeni öğretim yılına hazır

3 Eylül 2016 12:34

Teknik Bilimler MYO Müdürü Zafer Çağlar, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı için fiziki ve teknik altyapının güçlendirildiğini söyledi.

SDÜ'nün en güçlü kurumlarından Isparta Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, öğrenci nüfusu ile dikkat çekiyor. Teknik Bilimler MYO, 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'na 6500 öğrenci nüfusu ile giriyor.

Okul yönetimi, artan öğrenci nüfusu ve kaliteli eğitim hizmeti sunmak amacıyla fiziki ve teknik altyapıda güçlendirme çalışması yaptı. Teknik Bilimler MYO Müdürü Zafer Çağlar, şu açıklamayı yaptı: "SDÜ Teknik Bilimler MYO, yeni kayıtlarla 6500'e ulaşan öğrencisine kaliteli eğitim verebilmek için fiziki ve teknik altyapısını geliştirdi.

Yeni bilgisayar salonları oluşturdu. Malzeme ve cihaz alımı yaptı. Tüm blokları boya, badana, sıra cilalama ve küçük onarım çalışmalarıyla; pırıl pırıl, Işıl ışıl hale getirdi. Hatta A blokta seramik merkezinin katkılarıyla sanatsal süsleme çalışmaları bile gerçekleştirdi. Kısacası bizler 19 Eylül'de başlayacak yeni öğretim yılına hazırız. Değerli öğrencilerimizi bekliyoruz."

 

Bu haber 1340 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...