Feyzioğlu hafta sonunu Isparta’da geçirdi

29 Ağustos 2016 15:39

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av Prof Dr Metin Feyzioğlu ile beraberindeki Yardımcısı Av Berra Besler Genel Sekreter Av Güneş Gürseller ile TBB Disiplin Kurulu Başkanı Av Haşim Mısır ve Üyeleri (Av Faik Yıldızın da aralarında olduğu) heyet bir dizi düğün programı için Isparta ya geldi. Düğün programlarına katıldıktan sonra Feyzioğlu, Isparta Barosu hizmet binasını ziyaret etti.Ayrıca Türkiye Barolar Birliği  Disiplin Kurulu Toplantısı da Isparta Baro Başkanlığında  yapıldı. Feyzioğlu toplantıdan sonra Isparta'dan ayrıldı

DEMOKRASİ MÜZESİNİ ZİYARET ETTİ

Öte yandan Feyzioğlu, Süleyman Demirel Demokrasi  Müzesini de ziyaret etti. Burada ki belgeleri fotoğraflayarak, kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Feyzioğlu,  sosyal medya hesabı üzerinden  paylaştığı mesajında  "Isparta'ya geldim, dostlarımla kucaklaştım. Ayrılırken, sessiz sedasız, kimselere söylemeden, kendi başıma önce Süleyman beyin kabrini, sonra Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi'ni ziyaret ettim. Sergilenen fotoğrafların ve yazıların fotoğrafını çektim.

Vakit ayırabileceklerden ricam, bunları ekranda büyüterek incelemeleri ve altındaki yazıları sindire sindire okumaları. Kızarak, söverek, suçlayarak ya da özlemden ağlayarak değil. Türkiye'nin yakın tarihinde neler olmuş, neler söylenmiş, ne dersler alınabilir, bunları görmeye çalışarak. Biliyorum bazıları Süleyman beye öfkelerini bazıları sevgilerini yazacak, bazı yeminli öfkeliler de yine bana sayıp dökecek, bu vesileyle. Olsun, ben kaç kişiye bu müzenin mesajını ulaştırabilirsem, onunla mutlu olurum" ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber 608 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...