Kazanlık ile kardeş oluyoruz

25 Ağustos 2016 15:30

Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün ve Bulgaristan’ın Kazanlık Belediyesi Meclisi Üyeleri Ridvan İlyas, İbrahim Çoban ile Ticaret Borsası Meclis Başkan Vekili Mehmet Ali Doğan, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Bulgaristan Kazanlık Belediyesi ile Isparta Belediyesi’nin kardeş şehir olması hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her iki ilin de gül ile anıldığını kaydederken, ‘Isparta Belediyesi olarak kardeş şehir olmaya hazırız’ dedi.

Isparta Belediyesi ile Bulgaristan’ın Kazanlık Belediyesi arasında kardeş şehir olunması noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Bulgaristan’ın Kazanlık Belediyesi Meclisi Üyesi Ridvan İlyas, belediye başkanlarının her iki belediyenin kardeş olması teklifini, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a iletti. Hem Isparta’nın hem de Kazanlık’ın gül üreticisi olduğunu söyleyen Ridvan İlyas, “Her iki belediyenin kardeş belediye olmasına hazırız’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, Kazanlık Belediyesi’nin kendilerine güzel bir teklifinin bulunduğunu dile getirerek, kardeş şehir olunmasına sıcak baktıklarını söyledi. Günaydın, “Bu teklifi sevinçle karşılıyoruz. Meclis üyelerimizin teklifini önemli kabul ediyorum. Isparta Belediyesi olarak hazırız. Misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 538 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...