“Komşumuza önem veriyoruz”

17 Ağustos 2016 09:52

Isparta Belediyesini ziyaret eden Burdur Belediye Başkanı Ercengiz:


“Komşumuza önem veriyoruz”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ercengiz, siyasi görüşlerin farklı olmasının kendilerini ayrıştırmadığını, Türkiye'nin en yakın iki şehir merkezi olduklarını söylerken, Başkan Günaydın'da iki ilin komşu olduğuna değinerek, 'Komşular önemlidir. Biz komşumuza önem veriyoruz' dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, “Sayın Başkanımın nezdinde tüm Isparta halkımıza selamlarımı iletiyorum. Siyasi görüşlerimizin farklı olması bizi ayrıştırmıyor. Türkiye'nin en yakın iki şehir merkeziyiz.
Sayın Başkanım tecrübeli bir belediye başkanı. Zaman zaman bir araya geliyoruz, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Zaman zaman kendisinden çeşitli konularda destek istediğimiz oluyor. Sağ olsun başkanımız bugüne kadar bizi kırmadı. Tabi yıllarca Burdur ile Isparta arasında hep bir husumetten bahsedilirdi. Biz buna inanmıyoruz. Biz aynı coğrafyanın insanları olarak bir arada yaşamaktan çok keyif alıyoruz. Bunca yıl ticaret yaptık, kız alıp verdik. Başkanımızı bir süredir ziyaret edememiştim. Bu vesileyle de Isparta halkına da sevgi ve saygılarımı iletmek isterim” dedi.
Komşu il Burdur'un Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i Isparta'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sayın Başkanımızı yakından takip ediyorum. Toplum hizmeti noktasında Burdur'a elinden ne geliyorsa büyük bir gayret içerisindedir. Parti önemli değil, daha önemli bir şey vardır o da hizmettir. Hizmeti doğru, dürüst bir şekilde gerçekleştirmektir.
Bu olayların hepsini belediye başkanımızda görüyorum.
Bizler komşu illeriz. Komşular önemlidir. 'Komşu komşunun külüne muhtaçtır' diye güzel bir atasözümüz vardır.
O açıdan biz komşumuza önem veriyoruz, biliyorum ki, sayın başkanda bize büyük önem veriyor. Burdur bizim komşumuz, özümüz her şeyimiz.
En kısa zamanda sayın başkanı bende Burdur da ziyaret etmek istiyorum. Kendilerinin ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, memnuniyetimi ifade ediyorum”
şeklinde
konuştu.

Bu haber 570 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...