Hayırsever Babacan’a Plaket Takdim Edildi

2 Ağustos 2016 18:05

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde oda tefrişi yapan hayırsever Zinet Babacan’a idare tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Merhum eşi emekli öğretmen Abdullah Babacan ve kendi adına iki adet oda tefrişini üstlenen yardımsever vatandaş Zinet Babacan, insanların bu tür kamu kurum ve kuruluşlarına sahip çıkmaları gerektiğini ifade ederek, “Bana bu imkanı verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Alim Koşar, hastanemize yapılan bu bağışın önemine işaret ederken, “Hastanemizde tefrişini üstlendiğiniz odalarda yatan hastaların da dualarını alacaksınız. Eğitim ve sağlık alanında yapılan yardımlar bir çok insana ulaşıyor. Bu nedenle bu kurumlara yardım yapmak çok önemli. Kendilerine yardımlarından ötürü teşekkür ederim” dedi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, bu katkıların hastanemiz için önemine dikkat çekerek, “Bizler için çok önemli olan bu katkılarınız herkese büyük bir örnek teşkil etmekte. Maddi manevi yanımızda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Alim Koşar, Başhekim Prof.Dr. Mehmet Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Tolga Atay, Başmüdür Mehmet Uygur ve Müdür Yardımcıları Özgür Demir ve Fidan Karahan’ın katıldığı program sonunda Zinet Babacan’a plaket takdim edildi.  

Bu haber 549 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...