Ulusal Çocuk Resim Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı

23 Haziran 2016 10:51

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda -  Ulusal Çocuk Resim Yarışması"nda ilimizde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Konu ile ilgili Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle: “Bakanlığımızca genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenirliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak ve kamuoyunda gıda güvenirliği ile ilgili farkındalıkları geliştirmek amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ve proje sponsor kuruluşumuz Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) işbirliğinde ilkokul 2,3 ve 4. Sınıf öğrencileri için düzenlenen "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda - Ulusal Çocuk Resim Yarışması" değerlendirme sonuçlarına göre; İlimizde dereceye giren öğrencilere, proje sponsor kuruluşumuz Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) tarafından temin edilen ödülleri, İl Müdürlüğünde yapılan törenle teslim edilmiştir.

İl birincisi olan Aslıhan ARSLAN'a ödül olarak; Vestel V Tab7" Lite III, Tablet Kılıfı ve Vestel K500 Blue T Kulaklık,

İl ikincisi olan Reyhan Sudem CANLI'ya ödül olarak; Vestel V Tab7" Lite III ve Tablet Kılıfı,

İl üçüncüsü olan Medine ÜNLÜSOY'a ödül olarak; Vestel K500 Blue T Kulaklık hediye edilmiştir.

İl Müdürümüz Cenk ŞÖLEN'in makam odasında gerçekleştirilen ödül dağıtımına; Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet UYSAL, yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz Aslıhan ARSLAN, Reyhan Sudem CANLI ve Medine ÜNLÜSOY ile birlikte, dereceye giren öğrencilerimizin Okul Müdür ve Müdür Yardımcıları, Sınıf Öğretmenleri ve aileleri katılmıştır.

Ödül dağıtım töreni sonrasında, Müdürlüğümüz A Blok girişinde İl Müdürümüz Cenk ŞÖLEN ve tüm katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmiştir”.

 

 

Bu haber 598 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...