Bimsblok’u tercih edenler avantajlı

21 Haziran 2016 19:06

Isparta Belediyesi Bims Yapı Elemanları A.Ş (ISBAŞ)günlük üretim kapasitesini 75 bin olarak gerçekleştirirken, diğer markalarda zayiat oranı yüzde 5’lerde iken, ISBAŞ Bimsblokta ise zayiat yüzde birler seviyesinde. Bu oranlardan dolayı da ISBAŞ Bimsbloku tercih eden kullanıcılar yüzde 4 daha da karlı duruma geçmiş oluyor.

Bimsblok üretimi çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, fabrikadaki üretim kalitesinin iyi olduğunu ve her geçen gün kalitenin daha da artırıldığını söyledi. Ankara bölgesinden, Denizli, Aydın, İzmir, Alanya bölgelerine kadar bimsblok satışı yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, fabrikanın günlük üretiminin 75 bin adet olduğunu kaydetti.

Her çalışmada olduğu gibi bimsblok üretiminde de kalite üzerinde hassasiyetle durduklarını belirten Günaydın, “Bimsbloğumuz üretimden kullanıma kadar diğer mallara oranla zayiat oranı yüzde 1’ler civarında. Diğer ürünlerin zayiat oranları ise yüzde 5’ler seviyesinde. Dolayısıyla aradaki yüzde 4’lük oran inşaata kar ettiriyor” dedi.

ISBAŞ eski fabrikasının günlük üretiminin 15 bin civarında olduğunu ileten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şu anda 75 bin adet bimsblok ürettiklerini hatırlatarak, “Malımız kaliteli. Kaliteden tavizimiz yok. Sürümden kazanıyoruz” ifadesinde bulunurken, yapılan çalışmaların Isparta’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.   

 

 

Bu haber 787 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...