Mahallelerde sokak bazlı çalışmalar devam edecek

9 Haziran 2016 18:07

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce 2016 yılı asfalt sezonunda, şehrin yarısına yakın mahallesinde sokak bazlı çalışma gerçekleştirilecek. Çalışmalar kapsamında bugüne kadar 260 km dayanıklı asfalt çalışması gerçekleştirildiğini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ana arter çalışmalarının tamamlandığını artık çalışmaların mahalle bazlı ele alındığını söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 2016 yılı asfalt sezonu çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Günaydın, geçen yıl İstiklal ve Kepeci Mahallelerinin sokak bazlı olarak çalışmalarının altyapısıyla birlikte bitirildiğini ve dayanıklı asfalta kavuştuğunu söyledi. Günaydın, bu yılda çalışmaların Ramazan Ayı da dahil devam edeceğini vurgulayarak, şu ana kadar Işıkkent ve Halife Sultan Mahallelerinin bazı noktalarında çalışma yaptıklarını, resmi kurumların ihtiyaçlarının giderildiğini aktardı.

Ramazan ayı içerisinde Anadolu, Modern Evler ve Bağlar Mahallerindeki çalışmaların tamamlanacağı yine sezon boyunca Fatih, Zafer, Muzaffer Türkeş, Turan, Keçeci, Ayazmana, Doğancı, Dere, Pirimehmet, Yayla mahalleri, Karaağaç Mahallesinin bir bölümünde çalışmalar bitirilecek.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak asfalt çalışmalarında imkanların geliştirildiğini belirten Başkan Günaydın, “Isparta’mızın herhangi bir sokak veya caddesini değil, şehrin tamamını ele alıyoruz. Bugüne kadar 260 km asfalt çalışması gerçekleştirdik. Artık çalışmalarımızı mahalle bazlı ele alıyoruz. Otobüs yollarımız varsa onlarda ele alınıyor ve tamamlanıyor. Geçen yıl İstiklal ve Kepeci mahallelerinde sokak bazlı çalışmalarımızı tamamlamıştık. Isparta’mız bu yaz aylarında da yapacağımız yeni çalışmalarla yeni bir boyuta ulaşacak. Yıllarca yapılamayan bir olayı, bir devrede planlayıp yapıyoruz. Bu hizmetlerin Isparta’mıza hayır, uğur ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Bazı medya organlarınca bir sokağın kaldırımlarının fotoğraflarının çekilerek, haber yapıldığını anımsatan Başkan Günaydın, belirtilen sokak ve kaldırımı ile ilgili çalışmanın mahalle bazlı olarak gerçekleştirileceğini söylerken, “Zorla bulunan bu yerlerde program dahilinde yapılacak” dedi. 

 

Bu haber 647 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...