Günaydın sporcularını ödüllendirdi

30 Mayıs 2016 15:38

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Belediyespor Kulübü atletizm sporcusu Rumeysa Coşkun ve güreşçi Abdurrahman Öz’ü, aldıkları Türkiye derecelerinden dolayı kutlarken, sporcuları altınla ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Başlık, Güreş Antrenörü Fatih Ziftci, Atletizm Antrenörü Lütfi Yılmaz, atlet Rumeysa Coşkun ve güreşçi Abdurrahman Öz’ü makamında kabul etti.

Isparta Belediyesi Spor Kulübü olarak son yıllarda önemli başarılara imza attıkların söyleyen Başkan Yusuf Ziya Günaydın, 20-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Sivas’ta yapılan 15 yaş Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası’nda Abdurrahman Öz’ün Türkiye 3.’lüğünü elde ettiğini kaydetti. Öz’ün daha öncede Türkiye şampiyonluğunun bulunduğunu hatırlatan Günaydın, “Abdurrahman Öz, Sivas’taki şampiyonadan hasta olmasına karşın 3.’lükle dönmüştür. Biz yine Öz’ü birinci olarak kabul ediyoruz” dedi.

Yine 10-11 Mayıs tarihlerinde İzmir’de yapılan Liseler arası Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda kulüp sporcusu ve Halıkent Anadolu Lisesi öğrencisi Rumeysa Coşkun’un 1500 metrede 4 dakika 37 saniye ile Türkiye Şampiyonluğunu elde ettiğini söyleyen Başkan Günaydın, alınan bu derecenin öneminin büyük olduğunu belirtti. Günaydın, Coşkun’u ‘rüzgarın kızı’ olarak gördüklerini söyledi. Günaydın, Coşkun’un elde etmiş olduğu bu başarılarından dolayı Atletizm Milli Takımına seçildiğini ve 11-17 Temmuz 2016 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Liseler Olimpiyatlarında ülkemizi temsil hakkını kazandığını belirtti.

 

Bu haber 547 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...