Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

25 Mayıs 2016 17:57

Emniyet ekipleri tarafından il merkezinde üniversiteli gençlerin istirahat ve eğlence için bulundukları Kafeler civarında  uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını sağlamaya yönelik organizasyon içerisinde oldukları tespit edilen 5 kişi yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Şahıslardan 3’ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Emniyetten konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede; “Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri olarak, Isparta il merkezinde uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarda; Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri olarak, Isparta il merkezinde uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalarda;

Isparta il merkezinde üniversiteli gençlerin istirahat ve eğlence için bulundukları Kafeler civarında;

Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını sağlamaya yönelik hareketlenmelerin olduğu bilgiler elde edilmesi üzerine;

Organizasyon içerisinde oldukları tespit edilen E.Ö., E.K., A.I.I., H.Ç. ve O. K. isimli şahıslar yakalanmış olup şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda:

1- Değişik renk ve şekillerde 807 adet uyarıcı ECSTASY hap,

2- 168 paket Sentetik Kannabinoid maddesi,

3- 360 paket METAMFETAMİN maddesi,

4- 20 kök Kenevir Bitkisi ele geçirilmiştir.

21.05.2016 günü adli mercilerce mevcutlu olarak çıkartılan 5 şahsın üçü (E.Ö. H.Ç. ve O. K. ) tutuklanarak Isparta Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. A.İ.İ isimli şahsa Adli Kontrol uygulanmıştır.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri olarak uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlıkla devam edecektir” denildi.

 

Bu haber 656 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...