Elektrik kesintisi

21 Mayıs 2016 12:54

Akedaş’tan elektrik kesintisi duyurusu yapıldı. Kesinti programı şöyle: “

1-MK Mühendislik tarafından Isparta Merkez Büyükgökçeli Köyü sınırları içerisinde bulunan Atabey Sulama Birliğine ait trafonun bağlantıları için, enerji kesintisi talep edilmektedir.

Şirketimizce uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

23 Mayıs 2016 Pazartesi günü 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Büyükgökçeli KÖK’ den DSİ sulamalar çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Büyükgökçeli Köyü sınırları içerisinde bulunan Sivriler SHD., Gökçeliler SHD., Sivriler Petrol, H. Tekeli Matlas, Ahmet Tilki ve Abdullah Gök ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

2-Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Isparta İl Müdürlüğü ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve ağaç kesimi nedeniyle, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

23 Mayıs 2016 Pazartesi günü 09:00 ile 13:00 saatleri arasında Darıderisi hat başından Darıderesi çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Darıderesi Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir”.

Bu haber 656 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...