Gürkan İmam – Hatip Ortaokulu Aile Birliğinden Kermes

17 Mayıs 2016 18:24

Gürkan İmam – Hatip Ortaokulu, Okul Aile Birliği tarafından Iyaş AVM üstünde Gıda Kermesi düzenledi. Okul Müdürü Süleyman Yıldız, kermesten elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçlarının giderilmesinde kullanılacağını söyledi.

İki gün sürecek kermesle ilgili olarak bir açıklama yapan Okul Müdürü Süleyman Yıldız, şunları söyledi: “Okul Aile Birliği ve Okul yönetimi işbirliği ile Iyaş AVM’nin üst bölümünde cadde kenarındaki alanda Kermesi düzenlemiş bulunuyoruz. Kermesimiz iki gün sürecek ve kermesten elde edeceğimiz geliri ise, okulumuzun bazı ihtiyaçlarının alımında kullanacağız. Artan parayı ise, okulumuzdaki maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için kullanacağız. Ben, kermesimizin düzenlenmesinde emeği geçen Okul Aile Birliğimize ve okul personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan, Okul Yönetiminin çağrısı üzerine bir araya gelen okulun bayan velileri kermes için kolları sıvayarak kermesin yapıldığı yerin karşısındaki mekanda gün boyu gözleme, bazlama, börek türü yiyecekler yaparak satış için kermes reyonuna koydular.

Bu haber 1280 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...