“Otoparklarımızın kullanışında her geçen gün grafikte yükseliş var”

5 Mayıs 2016 15:35

Isparta Belediyesi tarafından belediye önü, halı sarayı altı ile üstüne yapılan ve işletmeye alınan otoparklara ocak-nisan ayları arasında toplam 79 bin 664 araç girişi yapıldı. Hizmete girdiği günden bu yana Isparta halkı tarafından benimsenen ve her geçen gün artış grafiği gösteren araç girişlerinin yanı sıra vatandaşlar gerek fiziki durum gerekse görev alan personelin tutum ve davranışlarından dolayı Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı teşekkür yağmuruna tuttu.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İşletme Müdürü Göktürk Turan ve otoparklarda görev yapan genç ve dinamik 10 personelini makamında kabul etti. Hizmet kalitesi daha da nasıl arttırılabilir, yapımı devam eden otoparkların açılmasıyla birlikte izlenecek yollar konularında personeliyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Otopark işletmemizde görev yapan personelimizden ve otoparkların fiziki durumundan dolayı halkımızdan devamlı teşekkür alıyorum. Otoparklarımızın kullanımında her geçen gün grafikte yükseliş var. Bu memnuniyet yükselişidir. Personelimizin daha bilinçli ve daha nezaket içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerine inanıyorum. Özel sektörün üzerinde verimli, samimi ve kutsal bir hizmet verebildiğimizi göstermiş olduk. Halkımızdan gerek yüz yüze, gerekse telefonlarla teşekkür alıyorum. Bundan dolayı da otoparklarımızda görev yapan başta müdürümüz olmak üzere personelimize teşekkür ediyorum” dedi.
Isparta’ya kazandırdıkları ve kazandıracakları otoparkların, şehre güzellik, mutluluk ve yaşama konforu kattığını dile getiren Başkan Günaydın, ülkede otopark ve trafiğin bir sorun olduğunu, bu sorunu ise Isparta’da kaldırmak istediklerini ve bu yöndeki çalışmaların da aralıksız devam edeceğini aktardı. Günaydın ayrıca, belediye önü, halı sarayı altı ve üstünün hizmete girdiğini, Çelebiler, Valilik arkası otoparkların yapımlarının devam ettiğini, yine 2 otoparkın ihalesinin daha gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

 

 

Bu haber 625 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...