Mimar Sinan’ın özel çalışma kalemi Günaydın’a hediye edildi

4 Mayıs 2016 16:35

Isparta ile Antalya Mimarlar Odası başkanları, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette kendisi de yüksek mimar olan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a Mimar Sinan’ın özel çalışma kalemi hediye edildi. 

Isparta Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam beraberinde Antalya Mimarlar Odası Başkanı Özge Köksal ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Isparta, Burdur ve Antalya’nın bu coğrafyanın illeri olduğunu söyleyen Antalya Mimarlar Odası Başkanı Özge Köksal, bu üç şehrin birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini söyledi. Bölge odalarının birbirleriyle yoğun işbirliği içerisinde olduğunu dile getiren Köksal, “Isparta Mimarlar Odası temsilciliğimiz ile neler yapabiliriz görüşmelerinde bulunduk” derken, “Sizlerin düşünceleri ve tavsiyeleri de meslek büyüğümüz olarak önemli. Sizlerin de önerileriniz ne olabilir diye görüşlerinizi almak istedik” şeklinde konuştu. Antalya Mimarlar Odası tarafından Başkan Günaydın’ın meslekteki 40.yılı kutlanırken, 41.yılı anısına Mimar Sinan’ın özel çalışma kaleminin bir kopyası hediye edildi.
Mimarlar odasının ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye olarak mimarlar odası ile işbirliğinde gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsetti. Günaydın, “Bugün çok güzel bir gün yaşıyorum. Antalya ve Isparta Mimarlar Odalarımız bizi ziyaret ettiler. Güzel olaylar yaşadık, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Antalya Mimarlar Odamızın hediyesi bir meslektaş olarak beni duygulandırdı. Meslekteki 40.yılımızı kutladılar, 41.yılı için de Mimar Sinan’ın özel çalışma kalemini hediye ettiler. Mimar Sinan olunca çok duygulandım. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” görüşlerinde bulundu.

 

 

Bu haber 698 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...