23 Nisan Iyaşpark’ta dolu dolu kutlanacak

22 Nisan 2016 18:48

Bu yıl da tüm çocuklar ve kendini çocuk hissedenler yine Iyaşpark’ta buluşacak.

Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi 23 Nisan için özel olarak hazırladığı etkinliklerle çocukların dünyasına renk katacak. 

Çocuklarımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hazırlanan eğlenceli programlarla neşe içinde geçirecek. 23 Nisan Cumartesi günü çocukları için hazırlanan kutlama programı gün boyunca 14.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Kutlama programı kapsamında çocuklarımızı tiyatro gösterileri, yüz boyama, bayrak ve balon dağıtımı etkinlikleri ve çocuk korosu etkinlikleri bekliyor. Bunların dışında Iyaşpark AVM’de 23 Nisan çocuklarına özel Çiçek Dikme Şenliği düzenleniyor. Şenlik aynı zamanda bir geri dönüşüm projesi olarak ta değerlendirilecek. Kutlamalara katılan çocuklarımız özel olarak hazırlanmış dikim alanında kullanılmış pet şişelere kendi elleri ile çiçekler dikecekler ve bu çiçeklere kendi isimlerini yazacaklar.

Dikilen çiçekler AVM içinde çeşitli alanlara yerleştirilecek ve çocuklarımız sonraki zamanlarda da istedikleri zaman gelip, kendi diktikleri çiçeklerin bakımını devam ettirebilecekler.  Etkinlikler kapsamında Cumhuriyet Çocuk Defilesi de yer alıyor. Düzenlenen defilede miniklerimiz podyumda boy gösterecek. Düzenlenen etkinlik ve sürprizler çocuklarımızın bayram sevincini ikiye katlayacak.

Bu haber 640 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...