Halı Saha kiraya verilecek

13 Nisan 2016 18:20

Belediye Meclisi, mülkiyeti Belediye’ye ait olan Halıkent Mahallesi Modapark Düğün Salonunun yanında bulunan Halı Sahayı 10 yıllığına kiralanmasına karar verdi.

Belediye Meclisinin dün yapılan Nisan ayı son toplantısında gündemin birinci maddesinde bulunan; Belediyemiz mülkiyetinde Halıkent Mahallesi 974 ada 1 parselde bulunan ve Halı Saha olarak kullanılmak üzere 10 yıllığına kiralanmasın görüşülmesi konusu ele alındı.
Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, söz konusu gündem maddesini okuyarak, konu hakkında daha detaylı bilgi edinilmesi ve bu konuda meclise bilgi sunulması için meclisin ilk toplantısında İmar Komisyonuna havale edilen konu için İmar Komisyonu Başkanı Süleyman Gülboy’u kürsüye davet etti. Komisyon Başkanı Gülboy da bu konuda hazırladıkları raporu okuyarak; “Belediyemiz mülkiyetindeki Halıkent Mahallesi 974 ada 1 parselde bulunan ve Halı Saha olarak kullanılmak üzere 10 yıllığına kiralanması için Encümene yetki verilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür” dedi.
Belediye ve Meclis Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, daha sonra söz konusu raporu meclisin onayına sundu ve rapor oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...