Minik öğrencilere polis amcalarından eğitim

12 Nisan 2016 18:24

Isparta’nın Şarkikaraağaç İlçesinden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Polis haftası etkinliği kapsamında İlçe merkez ve Köy okullarında seminerler düzenleyerek eğitim verdiler.

Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Eğitimci Polis Memuru Sezai Köroğlu tarafından İlçe merkez ve köy okulları olmak üzere çeşitli konularda eğitim verildi.

Polis Haftası kapsamında planlanan eğitimde öğrencilere Trafik ışıkları ve kuralları, okul içinde ve okul servisinde uyulması gerekenler, dolandırıcılık suçlarında yapılması gerekenler, 155 Polis İmdat telefonu kullanımı ve ihbarın önemi, Çocukların herhangi bir suçla karşılaştıklarında ne yapması gerektikleri hakkında bilgiler verildi. Eğitimler Atatürk İlköğretim Okulu, İnönü ilköğretim okulu, Çarıksaraylar ilköğretim okulu, Çarıksaraylar  Şehit Bekir Aksöz ilköğretim okulu, Suvar İlköğretim okulu, Çiçekpınar ilköğretim okulu, İlçe Merkez ve birçok köy okulunda eğitimler verilerek öğrencilere polis teşkilatı hakkında ve suçların önlenmesi ve birçok konuda eğitimler verilmiş oldu.

Bu haber 748 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...