Başkan Günaydın’a Hizmette 12.Yıl Ziyareti

5 Nisan 2016 17:58

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Turhan ve yönetimi, hizmette 12.yılı dolayısıyla Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Turhan, ‘Memleketimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı bayanlar adına sizlere teşekkür ediyoruz’ derken, Başkan Günaydın’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kadın kollarımız partimiz için çok önemli” mesajı verdi. 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehre hizmette 12.yılını tamamlarken, kente çok sayıda kalıcı projelere imza attı. Projelerine devam eden ve büyük yatırımlarını sürdüren Başkan Günaydın’a, MHP Kadın Kolları Başkanlığı tarafından anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. MHP Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Turhan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Turhan, “Başkanım hizmette 12.yılınızı kutluyoruz. Memleketimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı bayanlar adına sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlerde kadın kolları olarak çalışmalarımızı, etkinlik ve faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
MHP Kadın Kolları tarafından kendisine yapılan ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Kadın kollarımız partimiz için büyük önem taşıyor. Kadın kollarımızın başarılı olması, iki elin sesi olması demektir. Çalışmalarınızın partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...