“Bu başarı bizleri gururlandırmıştır”

1 Nisan 2016 18:47

2015 ÖSYM’de merkezi yerleştirmede öğrenci alan lisans programlarına yerleşenlerin YGS/LYS testlerinde yaptıkları net ortalamalarına göre Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 3. sırada yer aldı. 

Isparta Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüdayi Kartöz bu büyük başarının onurunu ve gururunu yaşadıklarının altını çizerek emeği geçen herkese teşekkür ederek, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “
“Diş Hekimliği Fakülteleri üniversiteye girmek isteyen öğrencilerin tercih listesinde ilk sıralardaki yerini koruyor. 2015 ÖSYM’de merkezi yerleştirmede öğrenci alan lisans programlarına yerleşenlerin YGS/LYS testlerinde yaptıkları net ortalamalarına göre Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 3. sırada yer almaktadır.
Bu büyük başarı bizleri gururlandırmıştır. SDÜ Diş Hekimliği Fakültesini bu kadar yüksek puanla tercih edilmesi bu fakültedeki eğitimin kalitesini fiziksel ve bilimsel yeterliliğini göstermektedir. Fakültemize kuruluşundan bugüne emek veren katkı sağlayan hocalarımıza ve dekanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar verdikleri emeğin boşa gitmediğini böylece görmüş olduk.
Özellikle şuanda dekanlık görevini sürdüren Prof. Dr. Timuçin Baykul ve bir önceki dekanımız Prof. Dr. Hakan Türkkahraman’a Isparta Diş Hekimleri Odası yönetimi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi
Diş Hekimliği Fakültelerinde en yüksek puanla alan 10 fakülte ise şöyle;
1- Hacettepe Üniversitesi
2- Erciyes Üniversitesi
3- Süleyman Demirel Üniversitesi
4- Ege Üniversitesi
5- Gazi Üniversitesi
6- İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İngilizce)
7- Akdeniz Üniversitesi
8- Selçuk Üniversitesi
9- Ankara Üniversitesi
10- Cumhuriyet Üniversitesi

 

Bu haber 794 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...