AK Parti´de üyelik bilgileri güncelleniyor

1 Nisan 2016 18:42

50 bin üyeye sahip Isparta Ak Parti teşkilatında üye bilgileri güncelleniyor. İl Başkanı Osman Zabun, şimdiye kadar üyelerin yüzde 20'sinin üyelik bilgilerinin taramadan geçirildiğini söyledi

Ak Parti Isparta teşkilatı, 14 yıllık süre içinde değişen üyelik bilgilerini kontrolden geçiriyor. İl Başkanı Osman Zabun, Isparta’da 50 bin dolayında üye portföyüne sahip olduklarını söyledi. Üye yapısıyla ilgili sürekli partililerle temas halinde olmaya çalıştıklarını kaydeden Zabun, "Bu noktada da üyelerimizin iletişim bilgilerini de güncelliyoruz. Çünkü 50 bin üyenin bir bölümünün iletişim bilgileri 14 yıllık süreçte değişebiliyor. Geçtiğimiz hafta itibari ile üyelerimizin yüzde 20’sinin iletişim bilgilerini güncelledik" dedi.
İL DANIŞMA TOPLANTISI NİSANDA ULUBORLU'DA YAPILACAK
Geçtiğimiz hafta içinde yapılan il ve ilçe danışma toplantıları hakkında da bilgi veren Zabun, " Mart ayı ilçe danışma meclis toplantılarımızı gerçekleştirdik. Bütün ilçelerinizde tüm teşkilatlarımız heyecanını en üst düzeyde tutmaya devam ediyor. Bu ülke ve millet adına hizmet etmeyi kendine şiar edinmiş bir teşkilat yapımız var. Bu toplantılarımızda hem teşkilat yapımıza dair konuları, hem de yerel konuları konuşuyoruz. Ayrıca ulusal düzeye ilişkin konuları da ele alıyor ve bu konudaki görüşleri genel merkezimize de iletiyoruz. Belediye başkanlarımızın çalışmalarını da ele alıyoruz. Önümüzdeki ay Uluborlu ilçemizde tüm teşkilatlarımızın katılacağı il danışma kurulunu toplayacağız" açıklamasında bulundu.

 

 

 

Bu haber 843 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...