CHP Merkez İlçe’den ziyaretler

30 Mart 2016 17:26

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü, Yönetim Kurulu ile birlikte bazı kuruluşları ziyaret etti. 

HUZUREVİ ZİYARETİ
Huzurevi ziyaretinde konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü; “Her yıl 18 -24 mart tarihleri arası ülkemizde yaşlılar haftası olarak kutlarız. Yaşlılarımızın bu hafta boyu ziyaret edilerek onların morallerini yüksek tutma ya çalışırız. Unutmayalım ki bir gün bizde yaşlanacağız” dedi.
EMNİYET ZİYARETİ
Heyet, Emniyet Müdürü Halil Altan’ı da makamında ziyaret etti. Burada konuşan Üzümcü; “ildeki asayiş ve güvenlik , toplu gösteri, basın bildirilerimizi düzenlediğimizde bizlere gösterilen ilgi ve ihtimamdan dolayı Emniyet Müdürüne teşekkür konuşması yapyaptı.Ayrıca doğuda ve güney doğuda mücadele veren güvenlik görevlilerimize Sayın il Emniyet müdürü Halil Altanın şahsında teşekkür ederiz” dedi.
İlimizde adi vakalar da uyuşturucu kullanımı ve aile içi şiddet oranlarını sorarak ilimiz hakkında bilgi alındı. Yaşanabilir iler sıralamasında ilk sırada olması ayrıca gurur kaynağı olduğu ifade edildi.
EMEKLİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET
Isparta Emekliler Derneğini ziyaret eden Üzümcü; “CHP’nin 1 Kasım 2015 seçimlerinde emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verilmesi, maaşlarının yükseltilmesi ile ilgili promosyon ve TOKİ konutlarından emeklilerin yararlaınlması ve sağlık sorunlarının çözümü ayrıca emeklilerden sağlık kesintilerinin yapılmaması konularını CH P olarak tekrar dile getirdik” dedi.
ITSO ZİYARETİ
Beraberindeki heyet ile Isparta Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Şükrü Başdeğirmeni ziyaret eden Üzümcü; “Isparta da yatırım, üretim, istihdam sorunları karışlıklı konuşuldu Isparta’nın expo 2016 ya hazırlık aşamasında Isparta bu çalışmaların neresinde olduğu turizm konusunda yatırım konuları görüşüldü. organize bölgesinin kapasitesinin ne olduğu ve yeni bir organize bölgesi hangi aşamada olduğu Sayın Başdeğirmenden teşvik ve sanayiciyi destekleyici hangi çalışmaların yapıldığı soruldu. gıda ve tarım ürünlerinde il olarak ihracatımızın yüksek olduğunu ifade etti” dedi.

 

Bu haber 649 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...