YGS´de Altınbaşak rüzgarı

29 Mart 2016 16:45

Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Yavuz üniversite sınavı 2016 YGS’de Isparta 1.si ve YGS Türkiye 75.si oldu. 

Ayrıca Altınbaşaklı öğrenciler bu yıl Türkiye’de ilk 1000’de 19 derece elde ederek 2 milyon 198 bin kişi arasından ülke derecesi elde etmeyi başardılar. Altınbaşaklı öğrenciler 146 nolu Furkan Yavuz, Mehmet Yiğit Yorulmaz, Ali Çapkın, 295 nolu Furkan Yavuz ve Rümeysa Erkek Türkiye sıralamasında ilk 1000 içerisine girerek Türkiye derecesi yaptılar. Altınbaşaklı öğrenciler Furkan Yavuz Türkiye 75.si, Esmer Furkan Yavuz Türkiye 190.sı, Mehmet Yiğit Yorulmaz Türkiye 212.si, Ali Çapkın Türkiye 736.sı, Rümeysa Erkek Türkiye 970.si oldular. Toplamda Altınbaşaklı öğrenciler bu yıl ilk 1000’de 19 derece elde ettiler.
Altınbaşak Koleji müdürü Lütfü Tunç okullarından Türkiye ve Isparta dereceleri çıkmasının emanet alınan çocuklar ve velilerimiz adına mutluluk verici olduğunu söyledi. Bu başarıları beklediklerini aktaran Tunç,”Okulumuz tarihinde bu şekilde bir çok başarı var. Bu başarılar önce Isparta halkının güven ve desteği sonra da iyi bir kadronun planlı çalışması ve fedakarlık diğergamlık duyguları ile elde edilmiştir. Isparta Altınbaşak Eğitim Kurumları üniversite sınavı ve tüm sınavlardaki başarılarını her yıl devam ettiriyor ve ilimizin eğitim çıtasını başarıları ile daha da yukarılara taşıyor. Öğrencilerimizi öğretmenlerini ve ailesini tebrik ederiz.” diye konuştu.

 

 

Bu haber 810 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...