CHP Kadın Kolları’ndan kınama

25 Mart 2016 14:52

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şaziye Oğuz; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun Karamanda ‘ Ensar Vakfında yaşanan 45 çocuğa Taciz olayına bir kere rastlanmış olması Kurumu karalamak için gerekçe olamaz’ sözünü ileri sürerek tepki gösterdi. 

Oğuz’un açıklaması şöyle: “Aile ve Sosyal Politakalar Bakanı Sema Ramazanoğlunun Karamanda Ensar Vakfında yaşanan 45 çocuğa Taciz olayına bir kere rastlanmış olması Kurumu karalamak için gerekçe olamaz. Sözü biz Anneleri derinden yaralamıştır.
Sayın Bakan bu bir defaya mahsus değil herkesin bildiği gibi 45 defa tekrarlanmış bir olaydır.
Aile içinde , Okulda, Sokakta hergün Çocuk istismarı haberi, Bu çocuklara cinsel istismarda bulunulurken bu Vakfın yöneticileri toplu halde balık tutmaya mı gitmişlerde haberleri olmamış. Bu nasıl bir sorumsuzluktur.
Biz okullara gönderdiğimiz çocuklarımızın başına bir şey geldiğinde ,Onların güvenliğini sağlamakla yükümlü olan Okulu suçlamayacağız da kimi suçlayacağız sayın bakan
Allahım kimseyi çocuklara tecavüz edenleri , siyasal rant uğruna , oy uğruna savunacak duruma düşürmesin.
O çocukların ömür boyu bu yaşadıkları durumu üzerlerinden atamayacakları ,stres , korku, panik içinde ve insanlara olan güvenlerini kaybetmiş bir şekilde nasıl yaşayacaklar hiç düşündünüz mü.
Ne diyelim Sayın bakan….”

Bu haber 618 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...